За 7-ми път майонеза „Краси” е любима марка

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/za-7-mi-pat-mayoneza-krasi-e-lyubima-marka/8924 SvobodnoSlovo.eu
За 7-ми път майонеза „Краси” е любима марка

Няма налично описание.

За 7 ма поредна година Майонеза „Краси” бе номинирана и премина през трите кръга на най-популярната потребителска класация у нас като убедително спечели вота в своята категория.

От създаването на категорията Майонеза „Краси” държи водачеството през всички години до сега. Това отбеляза и мениджърът на предприятието Даниела Авджиева, която благодари на потребителите за високата оценка и доверието! И посочи, че ежедневните усилият на целия екип са насочени към една ценност-Майонеза „Краси” да остане продукт с непроменимо качество и вкус!

В особено оспорваната категория ЛЮБИМ РАБОТОДАТЕЛ – БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ  Фабрика за майонеза „Краси“ се нареди в топ 3.

Над 45 000 потребители взеха участие в 13-тото издание на класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.Те посочиха брандовете, с които емоционалната им връзка е най-силна.

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите-те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Майонеза „Краси” е лидер на пазара на майонеза у нас вече над 25 години, носител е на редица награди от престижни форуми и записа името си в Книга та на Гинес, като стана първият продукт в историята на българската хранително-вкусова промишленост, носител на Рекорда на Гинес за най-голяма кофичка с майонеза в света.

На снимката: Даниела Авджиева мениджър на Фабрика за майонеза "Краси" с наградата

Няма налично описание.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.