За поредна година "София прайд" е централно събитие в столичния културен календар!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/za-poredna-godina-sofiya-prayd-e-centralno-sabitie-v-stolichniya-kulturen-kalendar/136286 SvobodnoSlovo.eu
За поредна година "София прайд" е централно събитие в столичния културен календар!

За поредна година "София прайд" е централно събитие в столичния културен календар!

На 22-ри юни, навръх Черешова задушница, вблизост до патриаршеският храм "Александър Невски" ще стартира шествието на една малка, но креслива и широко рекламирана група извратеняци, наречена Гей парад. Етимологията на думата "парад" идва от парадирам, демонстрирам, представям на публичен показ нещо, с което всички трябва да се гордеят. Именно тази показност и неистовото желание да се натрапват на народа ни различни сексуални извращения и полови дисфории започва силно да дразни цялото ни общество. Организаторите на содомисткото шествие определено правят много лоша услуга на хората с нестандартна сексуална ориентация и по никакъв начин не допринасят за защитата на техните права, които и без тази показност по никакъв начин не са нарушени, дори напротив - всички вече живеем с усещането, че ако си хомосексуалист се ползваш с далеч повече привилегии отколкото ако си хетеросексуален.

По тази тема днес от 20 часа в предаването "Контра" по телевизия "Евроком" можете да чуете мнението на СТЕФАН ГЕОРГИЕВ и НИКОЛАЙ БАНЕВ от младежкото БСП. За мен винаги е било най-интересно мнението на децата ни и начина, по който те приемат т.нар. "нова нормалност" и "ценности"!

За Европа след проведените избори за Европейски парламент, както и за провала на бутафорната конференция за Украйна, ще поговорим с КАЛИН ТОДОРОВ - журналист, писател и публицист. Човек обърнат с лице към проблемите и недъзите на обществото ни.

Гледайте!

Страхил Ангелов 

2 Коментара

Иван Пеев

4 months before

Пак ли комунисти на митинг? Навремето пеехме: "Улица Оборище - педераско сборище..." сещате се за защо. Сега педо-лезбо-идиотщината завладя столицата. Време е столицата да е в Търново, а София да остане за утайките, ако искат да живеят, ако искат да се ебат, ни без пари от бюджета.

Коментирай

Георго

4 months before

В София не живея само педели,а по въпросът за столица ,почети малко история!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.