Забравете да преживеете Великден без живо включване на Борисов. Очаквано нападна опонентите си

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zabravete-da-prezhiveete-velikden-bez-zhivo-vklyuchvane-na-borisov-ochakvano-napadna-oponentite-si/10080 SvobodnoSlovo.eu
Забравете да преживеете Великден без живо включване на Борисов. Очаквано нападна опонентите си

Забравете да преживеете най-големия християнски празник празника Рождество Христово без премиера в оставка Бойко Борисов. Забравете, че той няма да се включи на живо във Фейсбук, за да ви напомни колко незаменим управленец е и колко са калпави неговите политически противници.

След като по ранни доби пусна писмен  поздрав за Великден през Фейсбук,  Борисов  се появи на живо включване във Фейсбук от Семинарията в София.  Първо заяви че ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП по никакъв начин. "Имаме решение на конгрес на ГЕРБ да не прави коалиция с БСП, така че уважаемата колежка Нинова да не ни вкарва в риторика за коалиция, категоричен е Борисов", рече той.

След това, въпреки смирението и добрината, към които ни призоваваше във фейсбук поста си, той нападна всички свои опоненти накуп.

"Вече месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радве. Хем са ни уволнили, хем казват, че Борисов продължава да управлява. Е, това вече е наглост! Те просто не знаят какво правят, допълни още премиерът в оставка"

Накрая се похвали, като заяви, че е много доволен от ремонтните дейности в Семинарията и изтъкна, че "само това да са направили по време на мандата, пак ще е доволен".

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.