Зам.-кметът Кръстев “прехвърли горещия картоф” към Фандъкова за уличното осветление

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zam-kmetat-krastev-prehvarli-goreshtiya-kartof-kam-fandakova-za-ulichnoto-osvetlenie/5461 SvobodnoSlovo.eu
Зам.-кметът Кръстев “прехвърли горещия картоф” към Фандъкова за уличното осветление

Не съм настоявал уличното осветление да мине към моя ресор. Този въпрос трябва да се насочи към кмета на града Йорданка Фандъкова, която е взела това решение“, заяви зам.-кметът на София с ресор “Транспорт” Кристиан Кръстев.

„Разбира се, че ще подам оставка, ако се наложи. Моята оставка в деня, в който съм започнал, е на бюрото на Фандъкова”, посочи Кръстев.

Зам.-кметът по транспорта обясни, че когато протоколът е пристигнал при него, е забелязал, че концепцията на едната фирма е да има по-високи цени за изграждане, а другата по-високи цени за поддръжка. "Поканих фирмите и казах, че няма да подпиша договор с тях, докато не редуцират цените. Има такива анекси и с двете фирми", обясни Кръстев.

Той добави, че столична общината сравнява цените на единия и другия участник, а не цените на пазара.

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.