Защо сега не излезнат да скъсат и договорите за доставки на газ с Азербайджан? Нали са "принципни"!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zashto-sega-ne-izleznat-da-skasat-i-dogovorite-za-dostavki-na-gaz-s-azerbaydzhan-nali-sa-principni/117140 SvobodnoSlovo.eu
Защо сега не излезнат да скъсат и договорите за доставки на газ с Азербайджан? Нали са "принципни"!

Защо сега не излезнат да скъсат и договорите за доставки на газ с Азербайджан? Нали са "принципни"! Този газ не е ли кървав, както ни обясниха за доставяния от "Газпром", който ние и сега си купуваме и потребяваме, но просто плащаме на гръцката фамилиа Митилинеос по-висока цена. Принципни сме, какво да се прави. Борбата за справедливост иска жертви!

Къде са и европейските им ментори и идоли да "заклеймят" агресията и "безпрецедентната" анексия на Нагорни-Карабах от азерите?

Дума няма да кажат. Нищичко. Нула. Напротив - ще разяснят, че исторически областта винаги е принадлежала на Азербайджан и какви ли още не тъпотии, с каквито се борави ежедневно. Къде са сега тези, които насъскаха проксито Пашинян и той логично се "наигра", за да го защитят? 

Англо-сксонците винаги в своята история са воювали до последния си съюзник! Това е добре да се разяснява на нашенските евроатлантици, които в невежеството си, услужливо прокарват у нас един пагубен за България исторически наратив, формулиран отдавна на Албиона!

Страхил Ангелов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.