ЖЕРТВИТЕ ГИ ИЗКАРВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zhertvite-gi-izkarvat-prestapnici/20451 SvobodnoSlovo.eu
ЖЕРТВИТЕ ГИ ИЗКАРВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ

Нямаме право дори да се защитаваме срещу убийствата и грабежите, които са ежедневие. Престъпниците имат права, гражданите, които са ограбвани - нямат. Полицията пази само недосегаемите! Един човек, защитил семейството си, убил един рецидивист и престъпник, сега е обвиняем, защото си е позволил да се защити. А ако не беше? Ако той, жена му и децата му бяха намерени убити или пребити и ограбени - нямаше да се случи нищо, просто статистика.....Родната полиция ни пази, нали?!

Призовавам всички да защитим доктора. Защото всеки един от нас може да бъде на негово място, да бъде нападнат в дома си, да бъде ограбен. Да мълчим ли? Да търпим ли? Дори не трябва да се повдигат обвинения в такива случаи. Всеки има човешкото и неотменимо право да защитава живота и собствеността си!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.