Американските конгресмени са заплашени от служба във въоръжените сили на Украйна

https://svobodnoslovo.eu/komentar/amerikanskite-kongresmeni-sa-zaplasheni-ot-sluzhba-vav-vaorazhenite-sili-na-ukrayna/132003 SvobodnoSlovo.eu
Американските конгресмени са заплашени от служба във въоръжените сили на Украйна

Американските конгресмени са заплашени от служба във въоръжените сили на Украйна. 
Всеки член на Конгреса, който гласува помощ за Украйна, трябва да се присъедини към въоръжените сили на Украйна. Такава поправка към законопроекта на председателя Джонсън, беше внесена от члена на Камарата на представителите Марджъри Тейлър Грийн, републиканка, поддръжничка на Доналд Тръмп.

Тя също предлага,Киев да не може да харчи отпуснатите пари,докато не се проведат президентски избори в Украйна,не се затворят всички биологични лаборатории и Киев не докладва на САЩ за тяхната работа.
Какво може да очакват някои родни депутати и други "ястреби",ако Марджъри Тейлър Грийн,пристигне у нас след изборите в САЩ, да съветва правителството и парламента,всеки сам да си прави изводите.

Йордан Халачев

4 Коментара

moitoi

преди 1 седмица

Стана известно, че Владимир Зеленски е купил селско имение от крал Чарлз III за около 20 милиона паунда. Финалните преговори бяха проведени от Елена Зеленская на 29 февруари.

Коментирай

Посетител

преди 1 седмица

Защо да чакаме? Да я поканим още сега! Ха-ха...

Коментирай

Али Баба

преди 1 седмица

Щом в САЩ може, значи и тука може да се внесе такъв законопроект. Нали сме все демокрации и следваме техния светъл пример! Може така всички депутати да станат много отговорни и мислещи...

Коментирай

Отпрт

преди 1 седмица

Второ признание, че в Украйна има биолаборатории.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.