Чудовището днес е САЩ и нелепата му друсана, криминална халтура от Киев

https://svobodnoslovo.eu/komentar/chudovishteto-dnes-e-sasht-i-nelepata-mu-drusana-kriminalna-haltura-ot-kiev/3301 SvobodnoSlovo.eu
Чудовището днес е САЩ и нелепата му друсана, криминална халтура от Киев

Според мен няма никакво морално, разумно, интелектуално, културно, прагматично, политическо и човешко оправдание да се подкрепя Украйна в този конфликт, започнат от нея под американски претекст за домашно насилие и американска цинична геополитическа прагматичност.

Тук хората с ума си, които не вземат пари по американски линии, европейски програми и държавно финансиране са с Русия. То е очевидно. Има и такива, които подкрепят Украйна от формена глупост, евтино самолюбие и сантименталност.

Това не означава, че утре не е възможно притиснатата до стената Русия да се превърне в чудовище, но тогава ще я мислим.

Чудовището днес е САЩ и нелепата му друсана, криминална халтура от Киев. В Украйна властта е криминал преди Янукович. Това не е държава, а разбойнически стан.

Да късаш ризи за тези престъпници, корумпета, международни инфантилни рекетьори ала Грета Тунберг и т.н. е не просто форма на дебилизъм, а и престъпление в съучастие по всички морални, етични и прочие кодекси.

Явор Дачков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.