Готови ли сте, драги триморци, петковци, Хазарти и дебейци да посрещнете кинжалчетата на Орлов мост?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/gotovi-li-ste-dragi-trimorci-petkovci-hazarti-i-debeyci-da-posreshtnete-kinzhalchetata-na-orlov-most/3325 SvobodnoSlovo.eu
Готови ли сте, драги триморци, петковци, Хазарти и дебейци да посрещнете кинжалчетата на Орлов мост?

Навлизаме във фаза, в която всичко ще се обърка много. И ще стане още по-трудно да се вижда кой къде е и какво прави. Но в същото време много добре си се вижда, стига човек да има настроен фокус.

Бащицата на безименния човек, който по случайност някой сложи за премиер на България, влезе и той в управлението. След като ни управлява фактически карето за бридж на майката на Дани, нежното име, с което жената на безименния нарича друг абсолютен анонимник и некадърник, случайно получил власт, Лорер, сега и бащицата на идиотчето се включва. С великото прозрение, че Радев и Бойко били едно и също! Не зная да си скубя ли косите с всичките тези инфантили, яхнали България като бащиния, точно както я беше яхнал Бойко. Абе до кога ще избирате крайно тежки комплексари да ви управляват бе???? Никаква работа нямат членовете на семействата на чиновниците, слуги на народа, да ни поучават и управляват!

Та, казва бащата на измамника, вероятно също измамник, защото синът винаги прилича на баща си, Радев и Бойко били едно и също. И защо? Защото Радев изпълзя изпод женските поли и се озъби леко на тоталните неграмотници. И веднага, пришит за Бойко! А като говорехме, че е така преди месеци, що не излезе татенцето да каже, а? Сега е лесно, синчето си има цяла държава за управление, можем да си говорим свободно! Лелеее, как е възможно да изпадне така акъла на част от българите, да помислят, че тези са нещо, това е падението на века!

Полша щяла да ВЛЕЗЕ в Западна Украйна.

Чий ще го дори там? Аз знам, ама се питам докога светът на уж интелигентите същества, наречени хора, ще броди в невежество. Нали Русия беше агресор, сега и Полша ли ще е агресор, или ще е ОСВОБОДИТЕЛКА? М, на мисирките как ли ще им смелят тази захранка? А и Полша нали е под полата на Англия, челен таран на Триморието. Значи, ако Полша ВЛЕЗЕ, ще имаме едно, разпадане на Украйна и две, агресия срещу Украйна и от НАТО. Ние, като триморска сила, и ние ли ще ВЛЕЗЕМ в Украйна? Къде ще отиде тогава руската агресия? М, на онова може би!?!? Путин каза, че всяка намеса ще бъде отреагирана светкавично. Значи, по логиката на глобализма да очакваме другата седмица Кинжали и Сармати във Варшава и в Лондон, или що?

Готови ли сте, драги триморци, петковци, Хазарти и дебейци да посрещнете кинжалчетата на Орлов мост? Жалки сте, глупави, невежи и елементарни! Без извинение.

И така, ако Полша ВЛЕЗЕ, тя щяла да търси решение на Великата си Полша, която Антантата и била обещала преди 100 години!?! Кой век сме, бе хора? Какво малоумие е налегнало Европа и целия и елит, не зная, но зная, че толкова глупави решения историята не познава.

От друга страна, аз сто години говорех, че Украйна ще изчезне като държава и ще бъде поделена между съседите си. Никой не ме слушаше! Само че, да се знае, идеята не е на Путин! Той други неща имаше предвид за Украйна. Понякога наистина изглежда сякаш Путин и НАТО са едно и действат заедно. Защото те го използват като щит за техните си цели. И сега правят точно това! Гледайте си руския агресор и не мислете за Полша!

Дезинформация не съществува!

Съществува обилна информация. Ама трябват очи и уши, при това умити и годни за употреба. Трябва ум отворен и прав. А не да чакаме наготово някой да ни ИНФОРМИРА.

Управлението на тези е трагично, под всякакво български критерии за трагичност. Ще тикат България във война, която няма нищо общо с никого. Айде да видим как ще стане! А междувременно, след като Путин унищожи 95% от военната техника и комплект на украинските въоръжени сили, НАТО удобно се грижи да ги попълни, като изръшка всичките си стари запаси и технологии. Ами прави са, трябва да си опразнят складовете, че да произведат нови. Какво да ви кажа - Путин, отвсякъде изглежда, е натовски и американски агент!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.