ГОВОРЕЩИ ГЛАВИ И ГОВОРЕЩИ ЗАДНИЦИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/govoreshti-glavi-i-govoreshti-zadnici/145130 SvobodnoSlovo.eu
ГОВОРЕЩИ ГЛАВИ И ГОВОРЕЩИ ЗАДНИЦИ

 

От време на време доста свенливо и сякаш на шега някоя от Говорещите глави казва, че и те самите вече се били изхабили. Изхабили се не само партиите и политиците, а и Говорещите глави. 

Такива мисли никога не идват насериозно в главите на Говорещите глави. Те казват това само за да се правят на уж обективни, уж загрижени, уж самокритични.

Аз познавам доста от тези Говорещи глави – познавам ги още от времената, когато говореха с очи и уста на изток. Сега вече говорят с очи и уста на запад. Сега са западници, а бяха източници. 

Че не са нито западници, нито източници, е сигурно, както е сигурно и това, че Говореща глава сабя не я сече. Защото Говорещите глави не са глави, а Говорещи задници. 

Говорещия задник няма как да го отсечеш – той винаги е приведен в ниското, няма врат и винаги е готов докрай да служи на отделителните процеси в живота и в организмите на властващите. 

Говорещите задници винаги се намират само на педя от стомаха. Чувстват затоплянето на стомаха от храната и пиенето, чувстват силата на храната и пиенето в стомаха и се унасят, и забравят, че са само Говорещи задници, и си въобразяват, че са Говорещи глави.

Тия дни прочетох нещо, което много ми хареса – и огледалото, и капакът на консервената кутия могат да светнат единствено ако ги огрее слънчев лъч. А Говорещите задници са там, където слънце не огрява. И където блаженствата нямат край. 

Николай Милчев

2 Коментара

kuasom

17 hours before

...

Коментирай

kuasom

17 hours before

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук---- https://come.ac/Menstill

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.