Каква умилителна коалицийка на "принципните" или Принципалите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakva-umilitelna-koaliciyka-na-principnite-ili-principalite/111336 SvobodnoSlovo.eu
Каква умилителна коалицийка на "принципните" или Принципалите

Каква умилителна коалицийка на "принципните" или Принципалите. И за пръв път имаме Министър на Здравеопазването-Психиатър. Критериите на Крепелин за диагностика на шизофренията, известни от над век, могат да се приложат към гласувалите това мерзко правителство, повечето от тях с подобно психично разстройство - Добрев, Биков, Теменужка, Борисов е наред с психатъра напред! Да ви е честито правителството на подмяната, на мижитурщината и на Посолствата! А иначе: гледайте поведението на 70+ годишния психиатър, Хигиениста от бул. Акад. Иван Гешов 15. Господ да ни пази и да пази България! И помнете Славейкова: "Немци, френци, англичани

наши са враждебници,

дружни с нашите тирани,

с нашите изедници."

Утре няма да има лев, а квазивалута - Евро. Да игнорираш мнението на 604 хил българи искащи референдум с подписката си, а еврозоната е малко повече от наглост, мирише на прокурорска проверка! 

"Спекуланти са омразни - 

интерес им покажи,

че да виж дела проказни

и чифутски в тях лъжи."

В България наши фирми няма да има, всички ще се изкупят от ония от стихотворението. Запада си търси поредното разграбване за задържане на собственото си , местно, благополучие! Търся обяснение за поведението на ГЕРБ - СДС, е няма такова. А ДПС... те са абонирани за местната власт, по техните места и няма как да им се сърдим!

Герги Тодоров 

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.