КИРО, ЕТО ТИ КАЛОТИНА, НАПУСНИ ДЪРЖАВАТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kiro-eto-ti-kalotina-napusni-darzhavata/3191 SvobodnoSlovo.eu
КИРО, ЕТО ТИ КАЛОТИНА, НАПУСНИ ДЪРЖАВАТА

Лошото в случая е, че няма кой да го закара до Калотина, защото превозвачите започват протести... Ние знаем, че на Калотина ще го чака Цветан Василев да си поиска взетото (даденото) и отчет срещу тези пари каква работа е свършена. Може и Черепа да се появи със свои представители там... Представяте ли си, един череп с десет малки черепчета... Тогава Кирчо какво ще покаже? Защото тези, които му плащаха масрафа досега за престоя му в моята Родина, повтарям за Киро Простото - моята Родина - не са свикнали като възложат нещо то да не се свърши.

Яйцата, доматите, рибата в триъгълника на Властта не са безплатни. Дали пък няма да се покае за преждевременно върнатото незаконно българско гражданство. Въпреки че, освен по Конституция може да се каже, че Киро не е гражданин и по манталитет. Кире, мамин, нали обеща, пък се и заканваше да разговаряш с протестиращите, дори сам да слезеш при тях. Защо, бе, сине майчин, ги гониш от кабинета си? Те искаха само нещо да ти кажат...

Интересно ми е Рашков през колко тоалетни в деветнадесетата се е заключил, защото по всичко личи, че и той не иска да ти спасява малкото сладко дупенце. Нали разбираш, че ако не успееш да стигнеш до Калотина навреме ще се задържиш по-дълго време там, където искаше да вкараш Бойко Борисов. А там, дочувам, че и надзирателите ще ти се радват.

Хайде, за Асенча това може и добре дошло да е, може пък заради това да е дошъл в България, заради едната радост, ами ти, Кире... И, моля те, не напускай страната през Капъ Куле - там също те очакват с тубички смазочна течност в ръка...

Христо Стоянов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.