Може ли нещо да събуди Европа?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mozhe-li-neshto-da-sabudi-evropa/129456 SvobodnoSlovo.eu
Може ли нещо да събуди Европа?

Може ли нещо да събуди Европа? Тръмп? Могат ли евроизборите да спасят Европа от този глобалистки кошмар? Или надеждата остава в Москва?

След Папата и Столтенберг призна тежката ситуация за Запада в конфликта в Украйна на срещата в Брюксел с полския президент Анджей Дуда.                

 В Германия обаче посочиха неочаквания съюзник на Русия - финансовите елити на Запада."Антируските санкции се провалиха и финансовите елити на Запада се стремят да възобновят търговските си връзки с Русия в очакване на поражението на Украйна",пише в статия на списание Фокус.„Всичко показва, че Западът смята конфликта за загубен и ще се опита да постигне споразумение с Владимир Путин“,пише журналистът Габор Стайнгарт. 

Е,как да стане нещо друго? Европа се отказа от себе си,от своята цивилизация,демокрация,култура и историята си. Смахнатата либерална демокрация приема в сърцето на европейските държави враговете си,тълпи мигранти,храни ги в интерес само и единствено на корпорациите,дава им все повече права,докато те нападат отвътре,палят,убиват,насилват,завладяват и унищожават. 

Дали,политиката на Брюксел по заместване на населението на Европа с представящи се за „бежанци“ ислямистки нашественици от цял свят, се приема на нож от незомбираните части от народите,ще разберем на евроизборите. Но управляващата каста ще го разбере по трудния начин.

 Ционизма и псевдо-либералните политики на ЕК, затриват старите исторически,национални и християнски идентичности в Европа,християнските църкви,особено православната,(в което имат небивал успех,чрез истанбулския Вартоломей),в интерес на едрия капитал и под благовидни фалшиви тези. Вартоломей при посещенията си в България се държи супер нагло.

Той отдавна се опитва да постави на междуцърковна дискусия въпроса за поведението на Българската патриаршия и оспорва автокефалната ни църква. Помним и трагикомичното посещение на Вартоломей I в София, обосновано с намерението да му връчват почетно звание "доктор хонорис кауза" от името на БАН. Тогава по обясними антируски и "атлантически причини" поканата към Вартоломей беше "изработена" зад гърба на БПЦ. 

Миряните изпратиха Вартоломей с викове “Недостоен” през ноември 2015,а орденът му бе скандален. 

С викове “Недостоен”, произнесени на гръцки език, миряни, духовници и общественици изпратиха Вартоломей I. Безпрецедентното изпращане на владика от такъв ранг бе заради исканията му България да върне на Гърция реликви и заради отношението му към независимостта на Българската православна църква. Църковните среди поискаха Плевнелиев да обясни защо и с какви точно мотиви е наградил Вартоломей точно със Стара планина първа степен с позорния президентски указ.

Резултатите от политиките на Берлин и Брюксел са налице: Флагманът на германската автомобилна индустрия Mercedes-Benz напълно напуска Германия. Най-големите германски данъкоплатци продължават да напускат Германия. След химическите гиганти производителите на автомобили започнаха да напускат Германия.Високите цени на енергията и неефективните вътрешни политики на Шолц водят до изпадането на икономиката на страната в дълбока рецесия.

Прав е Столтенберг,за ситуацията на фронта- трагична е за Запада,въпреки опитите на атлантическите куратори с жертване на още хиляди украинци в малки терористични групи,(предизборно),да атакуват руските граници.

Руски високоточни бомби ужасяват украинските войници, пише Military Watch Magazine.„Русия увеличи своето предимство в огневата мощ, като използва огромни количества нови високоточни планиращи бомби. Украинските военни дори сравняват своите удари с отварянето на „вратите на ада“, пише изданието.

Свикнете с унищожаването на американските Abrams: Forbes предупреждава за нови загуби на западна техника. Руската армия продължава успешно да унищожава западните оръдия и оборудване и американските M1 Abrams не са изключение. Украйна наскоро загуби три наведнъж „Свикнете да виждате счупени и изоставени Ейбрамс в Украйна“,заключава Forbes.

Украйна потвърди унищожаването на американските зенитно-ракетни системи Patriot и висококвалифицирани специалисти.Две пускови установки за ПВО M901 Patriot бяха унищожени близо до Красноармейск, убивайки 9 украински войници, каза киевският военен пропагандист Юрий Бутусов.

А,европейските медии са тотално деструктивни и повечето от тях са чужди и индоктринират европейците с лъжи и фалшиви левичарски каузи.

Йордан Халачев

3 Коментара

Бля, бля

преди 1 месец

Меркантилното общество нищо не може да го събуди. То все още се надява да лапа от колониите ,които вече им ...... майката ,но не го разбират . Колкото до смъртта на Неофит вЕрвате ли колко жалят за него? С нищо не запомнящ се. Българите били православни? ,е такива са кога яйцето им опре в ...... се молят на вси светии. Колко са православни, когато позволяват да умират хора при катастрофи, при побой,а те бързат да снимат ,а не да се притекат на помощ. Фалшименто !

Коментирай

Глас от народо

преди 1 месец

Халачев Йордан ,омразното на "цял свят"САЩ се разпада ,умира ,изчезва от както са се пръкнали "корифеите" ,Маркс ,Ленин ,Сталин ,Хрушчов и тям подобните им спасители на човечеството. Но ,ако не беше омразното на целият руски народ ФАЩ ,сега рашките щяха да мълвят ,Их либе дих. А през деветдесетте разпадащият се ЕС и отвратителното ФАЩ ,Пак ги спасяваха от гладни бунтове. ЕС се разпада и загива в дементивните и прашасали мозаци на домораслите ни политикани и а ализатори ,Кънчо Стойчевци и разни други. Да не ги изброявам ,че ще ми се схванат пръстите. А вие уважаемий Халачев Йордан кат ви е толкоз мил най-светлейший комунизъм отидете да го строите в Магадан.

Коментирай

BLIMAN

преди 1 месец

Едно знам, Украйна нарушава равновесието, което се установи след изтеглянто на последните 385000 съветски войници от Германия. Ако това не беше се случило, сега нямаше канцлера Шолц да се чуди как да изпрати далекобойни ракети да се ползват от Украйна, а Германиите щяха пак да са две страни. Това го забравят всички, и най вече тези, които сега лаят срещу Путин и защитниците на Руската нация и култура. Путин ще победи защото Русия е една и тя трябва да съществува !. Има една истина и тя е...Западът не може без Изтока, и Изтокът не може без Запада. Казал го е китайският философ Конфуций (551-479 пр.н.е.).

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.