На кой бряг си Зарков Круме?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/na-koy-bryag-si-zarkov-krume/109979 SvobodnoSlovo.eu
На кой бряг си Зарков Круме?

Подготвяйки се за тази публикация прочетох доста статии свързани с изказвания на лицето Крум Зарков, изгледах няколко видеа свързани с неговите публични изяви преди и след като стана служебен министър на правосъдието.

Върнах се назад във времето, за да видя развитието на това момче извън семейната среда, извън авторитета на майка му, а в последствие и от собственото му семейството. Направи ми впечатление, че някъде през 2017-та Зарков много сърцераздирателно е благодарил за доверието на Корнелия Нинова, един вид /според мен/ той се е радвал на благоразположението й.

Имам си личен епитет за този тип хора - наричам ги "придворни пудели".

Само за някакви си шест години лицето Зарков е сменил мнението си на диаметрално противоположна позиция.

Този факт по никакъв начин не му пречи през февруари 2023-та виртуално да й зашлеви звучен, публичен шамар като изрича в интервю за "Посоки" :

"Нинова спазва един от заветите на Чърчил - да вървиш от провал към провал с ентусиазъм."

Следвайки новата си позиция през април 2023-та рекъл, че в България дебатът за домашното насилие е засенчен от други удобни въпроси – джендъри, хомосексуални права и какво ли не още:

„Няколко са партиите, които говорят по тези въпроси. БСП е най-гласовитата по тази тема, което въобще не ѝ прави чест”.

Цялото ми внимание към този скучен и лишен от сериозна експертиза човек е провокирано от участието му при г-жа Цънцарова, къде на поставен му въпрос - отново съвсем категорично изрази позиция сходна с тази на Лечева / която също е в служебния кабинет/.

От друга страна Весела Лечева също изказа негативно мнение за референдума за джендър идеологията в училищата, дори смята, че децата трябва да научават всичко в училище, а не от улицата.

На мен лично не ми стана ясно, дали Лечева като спортен министър е готова с предложение към МОН в часовете по физическа култура да бъдат заложени часове по практика на сексуални практики с нетрадиционна насоченост, но… може да бъде попитана от представителите на медийте.

Весела Лечева също споделя мнението на Крум Зарков за промяна в ръководснмото на БСП и през април 2023.-та изказва мнение, че:

„И Петър Витанов, и Крум Зарков са модерни хора, които могат да сменят Корнелия Нинова от председател на БСП. Ще е жалко, ако остане това ръководство на партията. „

Това каза министърът на спорта Весела Лечева. След този скромен разбор - в мен остава натрапчиво чувство за обикновена неприязън към Нинова, която прелива в отричане на всичко, което тя върши и подкрепя.

Дали е проява на обикновен инат от страна на Зарков и Лечева, далие е откровена неприязън към Нинова или е обикновена амбиция за овладяване на БСП за нас българските граждани е без значение.

За нас българските граждани е важно, че тези политически борби са пагубни за следващите поколения българските деца.

Чуйте ги какво говорят! Зарков ни казва, че не бил забелязал децата му на 10 и 5 години да са обучавани, нито е забелязал пропаганда за тази идеология.

Ами - добре, като му дойде до главата лично ще му кажа в коя стена сам да си разбие главата.

В заключение припомням и на двамата служебни министри, че обикновените хора като мен имат обосновано предположение, че те двамата са на тези постове единствено и само поради факта, че майката на Крум е в инициативния комитет , който издигна Румен Радев за нов мандат. Колкото и да е добър юрист по документи без реална практика по специалността, колкото и да е била добра спортистка - в България си знаем как стават назначенията - С ВРЪЗКИ.

На БВТ трябва да й бъде припомнено, че етичния кодекс на журналиста включва безпристрастност и даване на възможност и двете страни да изказват позицията си. В нас - драгите зрители остава усещането, че това, което извършва БТВ е едно обикновено манипулиране на общественото мнение.

https://www.facebook.com/DaZashtitimDetsata

Lilia Bozhkova

3 Коментара

moitoi

преди 11 месеца

...От друга страна Весела Лечева също изказа негативно мнение за референдума за джендър идеологията в училищата, дори смята, че децата трябва да научават всичко в училище, а не от улицата....!!! Весела...Весела...ако първите 7 години липсват в Семейството какво ли ще построи Училището над Тях!!!..Както си постелиш така и ще спиш!!! Затова всички МОДЕРНИ ПОЛИТИЦИ са срещу СЕМЕЙСТВОТО!!!Трябват им ДЖЕНДЪР-Хунвейбини в Училищата!!!

Коментирай

Име

преди 11 месеца

Пет пари не давам какво мислят в личен план Зарков и Лечева. Но като министри са длъжни да работят за интересите на българските граждани и да ги защитават по най-добрия начин. Защото гражданите им плащат заплатите! ТОЧКА!Следователно, ако гражданите не искат джендър идеологии и други простотии в училищата, ЗНАЧИ ТОВА Е - глас народен, глас Божи. Ако не ги устройва - оствка и път.

Коментирай

мог

преди 11 месеца

Като почитател на Ломброзо, само като му мерна физиономията на този ми е ясно че, е на джандърския ЛГБТ бряг. Лечева е толкова одини в политиката че, е вече безполова. Там нещата са трудни за определяне.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.