Не се съмнявам, че глобалистите ще се радват да унищожат света, за да си запазят благата, които считат за своя собственост

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-se-samnyavam-che-globalistite-shte-se-radvat-da-unishtozhat-sveta-za-da-si-zapazyat-blagata-koito-schitat-za-svoya-sobstvenost/131689 SvobodnoSlovo.eu
Не се съмнявам, че глобалистите ще се радват да унищожат света, за да си запазят благата, които считат за своя собственост

Никаква трета световна война не идва и никакъв ядрен катаклизъм. Не казвам, че няма да има ескалация! Казвам, че парата се изпуска контролирано или поне стремежът е към това. Казвам, че мислите на хората влияят и много хора по света, които не искат повече САЩ, Англия и Европа и Израел да ги яхат, оказват влияние. Западът ще отстъпи и ще се свие, защото алтернативата е пълното му унищожение. Не се съмнявам, че глобалистите ще се радват да унищожат света, за да си запазят благата, които считат за своя собственост. Но знам, че разумните сили вече са много и много мощни. Нещата се контролират!!!

Тъй като у нас, в нашите медии, сега ще потекат поредните кални либерални води, искам да кажа ясно 2 неща отново. Знам, че моят глас е с малък обсег на действие и може би така е по-добре, но тези, които приемат моите анализи и ми се доверяват, трябва да бъдат наясно. Първото нещо е, че абсолютно нищо в света вече не се случва независимо от другите фактори. Нито една държава нито на Запад, нито на Изток не действа произволно на своя глава. Нито една! Това вече е невъзможно, отиде в миналото. Всичко се съобразява и се разрешава от висше стоящите. Двата световни блока вече се виждат много много ясно! БРИКС е реална сила и че Западът вече се съобразява, защото няма избор, е ежедневие.

Второто е, че западното лицемерие е вечно и постоянно. И то не може да бъде препъни камък за нито един човек, който чете моите анализи. Пример. Реакцията на България, кафяв пудел в евроатлантическата перачница на пари, наречена ЕС и НАТО. България нарича ударът на Иран - НЕПРЕДИЗВИКАНА АТАКА. Така е. 😄

Анастасия Гешева

5 Коментара

Реалист

преди 2 седмици

Поздрави за г-жа Анастасия Гешева! Моите уважения за смелите, образовани и умни българки! В техните ръце е нашият живот!

Коментирай

Колониален грабеж

преди 2 седмици

Известният индийски икономист Утса Патнайк (между другото, бивш професор в Оксфордския университет) изчислява, че „между 1765 и 1938 г. Англия е изнесла от Индия 45 трилиона долара (в съвременни пари). Т.е. средно всяка година около 250 милиарда долара са били генерирани само от ограбването на Индия (въпреки факта, че населението на Англия тогава е било по-малко). В последното си есе американо-сръбският икономист Бранко Миланович за ограбването на колониите дава не абсолютни, а относителни цифри – „от Англия до Холандия износът е бил от 1 до 10% от БВП на колониите годишно“.

Коментирай

ввввиви

преди 2 седмици

С удоволствие чета анализите на г-жа Гешева! Относно реакцията на България?, най- е жалък Борисов, който се върти като пумпал и се чуди на коя страна какво да каже, че да не сбърка и господарите му да го нахокат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.