Нова Сглобка или нов патриотичен път?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nova-sglobka-ili-nov-patriotichen-pat-2/131319 SvobodnoSlovo.eu
Нова Сглобка или нов патриотичен път?

Нова Сглобка или нов патриотичен път?
Защо американският Bloomberg ни заговори за задължителната военна служба точно сега? 
"Паниката от наборната военна служба не е дебатът, от който се нуждае Европа,"загрижи се" Bloomberg.
Напълно съм съгласен с тезите и плюнките на ГЕРБ,ДПС,СДС по ПП ДБ,и в същото време съм напълно съгласен и с тезите и храчките на ПП ДБ по ГЕРБ,ДПС и СДС.И едните и другите имат основание да громят най-близкия си евроатлантически съюзник. Пълното падение на евроатлантизма и партиите на войната само може да ни радва!
Нека обаче не забравяме посланието на Посланика,който в края на м.март изрази разочарование от провала на Сглобката, призна,че са "окуражавли всички партньори",били "доволни от прогреса, на страната" и очаквал "след изборите сформиране на ново правителство",(разбирам Нова Сглобка,б.а.),както БНР цитира Мартен.Ясно става,че САЩ планират следваща тяхна Сглобка по същата "атлантическа" схема или подобна.

Дали някои ще помогне на Възраждане и ще го подкрепи в следващото НС? За БСП и Има такъв народ се съмнявам. Последните са атлантици,а какви са плановете на социалистите,не знам.
Дали лидерите на малките патриотични и пробългарски партии ще могат да преодолеят егото и различията си и да организират антивоенна предизборна коалиция и да достигнат до НС,само можем да се надяване и да им помагаме. И тук не говоря за "новите бардаци със стари коври",за които нямам особени надежди,но дано ме опровергаят.

Да се върна на въпроса,"Защо американското издание Bloomberg ни заговори за задължителната военна служба? За да ни подготвят ли? 
"Паниката от наборната военна служба не е дебатът, от който се нуждае Европа",писа Bloomberg.
 Българите имаме два месеца да направим нещо,което най мразим-да помислим добре,кои са атлантическите партии,кои са партиите на войната,преди да гласуваме на 9 юни. Да помислим кой може да върне наборната служба в България в интерес на Украйна и САЩ-САЩ,които декларираха,че няма да изпращат свои войници в Украйна срещу Русия,но успешно набутаха колониална Европа и респективно атлантическа България?  
В името на собствената си национална безопастност, Съединените щати ще избягват пряка конфронтация с Русия,заяви Антъни Блинкен в интервю за френския телевизионен канал LCI. Пряк въоръжен сблъсък с Русия в Украйна не отговаря на интересите на Съединените щати,каза Блинкен. "Няма да има нито един американски войник на украинска земя".

И това е закономерно. САЩ и НАТО понасят тежко поражение в Украйна. Хазарската банда трябва на първо място да защитава интересите на началника си-еврейското лоби,дори и да затрие,Европа и кавото и да е друго.
Блинкен до голяма степен зачеркна,както темата за НАТО в Украйна,така и за член 5-ти и остави проскубаните европейски "ястреби",да си првят Европейска война. А,по признания на куп генерали,Европа е разоръжена,с празни военновременни складове.  
Но,защо някои чужди агенти от ЕС и държавите на Европа не се страхуват от Москва,а се страхуват повече от това,с което ги държат чуждите сили,остава загадка.
Държавите,които тръгват или са качени на пързалката на войната и наборната служба са:
Франция,Дания,Швеция,Британия,Германия,Финландия,Литва,Латвия,Румъния,Нидерландия,Естония,Чехия,Норвегия.Може и да пропускам някоя.

Дано имаме достатъчно разум и след изборите да застанем в групата на Унгария,Австрия,Словакия,и другите,които ще имат антивоенни правителства.

Йордан Халачев

5 Коментара

Варна

преди 3 седмици

Това е най-разумния призив !Дано стигне до повече хора.МИСЛЕТЕ после ще е късно

Коментирай

Майна

преди 3 седмици

Словакия гласува за ,,пронародна,, партия и спечели! ,,Как можем да избягаме от такава глупост? Ще имаме ли волята и дисциплина та......и в „тази смътна огромна долина от сълзи“ да призовем трансцендентния Дух на красотата – и хармонията, спокойствието и справедливостта?,, Гласувайте за тези , които се борят за България! Гласувайте за нашата Партия, за БЪЛГАРСКАТА! Тя се роди от протестите ни, тя е НАША ,от нас зависи, от разума ,гласът на сърцето ни и на разума ни. За нас и за децата ми, нашите деца.

Коментирай

Майна

преди 3 седмици

Иванов, радвам се когато срещам мислещи , родолюбиви хора като Вас . Радвам се, че Петър Волгин прие да е избор на Възраждане за Европарламента. Радвам се, че акад. Петър Иванов застава зад каузата на Възраждане. Радвам се за всички други, които не споменах- това е ЕЛИТЪТ на нашия народ. Това са , сме хора ,,просветени,, и имащи борбеността на дедите ни. Вярвам в обединението ни. Не съм партиен член на Възраждане, няма и да бъда. Имам свободата да имам личен поглед и избор. Той ще бъде винаги на страната на доброто за Родината!

Коментирай

Стоян Вичев

преди 3 седмици

Петър Волгин и той селски тарикат, няма да работи в София за три хиляди (3 000) лева, а ще дреме в Брюксел за петдесет хиляди (50 000)! Костадинов и "Възраждане" и те на далавера, няколко хиляди гласа повече от балъците! Честито на лапнишараните, че с гласуване нещо ще се промени към по-добро! Парите не миришат. Строим капитализъм - Печалбата е важна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.