Религията казва, че има два пола, природата така ни е създала, а и науката е на това мнение

https://svobodnoslovo.eu/komentar/religiyata-kazva-che-ima-dva-pola-prirodata-taka-ni-e-sazdala-a-i-naukata-e-na-tova-mnenie/109948 SvobodnoSlovo.eu
Религията казва, че има два пола, природата така ни е създала, а и науката е на това мнение

Аз съм ЖЕНА, имам яйчници, матка и млечни жлези. Родила съм три деца и съм ги кърмила през първите дни на живота им.

Съпруга ми е МЪЖ, пикае прав и си го мести от единия в другия крачол, когато му се наложи.

Създателя/който и да е той/ ни е направил съвършени. Системната грешка, които дават някой биологични единици придружена от нахалството с което са надарени води човечеството към нов рестарт.

Може и да не знаете, а може и да не вярвате, но преди нас на тази планета е имало много по-развита цивилизация, която също се е затрила.

Може поне да се опитаме да запазим достойнството на човечеството преди края му.

Съжалявам, ако ви е малко рано да четете такива текстове, но ....

В публичното пространство певеца Устата е бил нападнат защото накои не харесали песента му.

Аз като не харесвам човека Кирил Маричков и песните му - не ги слушам бе пиленца шарени.

Аз като не харесвам нахалното натрапване на прайдовете им и др. нелицеприятни неща - трябва ли да ги докладвам в социалните мрежи или съм длъжна да спазвам правилата на разни платформи и да проявявам толерантност??

Оказва се, че аз нормалната съм жертва на дискриминация от тяхна страна.

"Съвсем скоро очаквам песента да бъде свалена от интернет, тъй като се организира мащабна кампания в мрежата от хора, които докладват профила ми и песента“, сподели пред "Телеграф“

Иван Динев - Устата.

"Разбира се, от една страна имаше положителни коментари на хора като мен, които вярват, че има два пола. Религията казва, че има два пола, природата така ни е създала, а и науката е на това мнение. Другата вълна негативни коментари и провокации беше от страна на джендърските привърженици, които се опитват да ни убедят, че всеки може да си бъде какъвто иска, когато поиска и ако ние не го приемаме, това е дискриминация“, разказа изпълнителят.

https://youtube.com/watch?v=I56mgTDcppE&feature=share

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=156278400709743&id=100089827504575&sfnsn=mo

Lilia Bozhkova

2 Коментара

Чичо

преди 4 месеца

Лезбийки и педерасти правели ГЕЙ обществото! Разликата обаче е голяма. Лезбийките от време на време раждат деца, могат и да ги отглеждат. И не се навират в очите на хората. Каква е ползата обаче от един разпран задник? И защо някой си мисли, че може да навира смрадливия си орган в очите ни? Били ощетени от обществото, айде бе! Това общество някой пита ли го когато използват парите му за идиотските постановки на НФК - Драгунчев? Той, "Кралицата", бил готин, та затова на 21 години бил "старши експерт" при президента Стоянов! Любопитно е, по какво е бил "експерт" и с какво е ощетен? Ай сиктир!!!

Коментирай

Боги

преди 4 месеца

Темата е добра, но правописът е ужасен. Научете най-после граматиката и пунктуацията на родния си език.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.