РУСКА ИЛИ АМАРИКАНСКА КОЛОНИЯ Е БЪЛГАРИЯ?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ruska-ili-amarikanska-koloniya-e-balgariya/7474 SvobodnoSlovo.eu
РУСКА ИЛИ АМАРИКАНСКА КОЛОНИЯ Е БЪЛГАРИЯ?

Понеже обикалям много често страната, сега ще ви споделя много интересни факти. Между сливенските села Мокрен и Ново село се намира една от многото американски бази в България.

Важно е да отбележим, че САЩ не плащат дори и 1 стотинка наем. Сега обърнете внимание – единствената страна от общо 134, в които САЩ имат военни бази по света, където американците са разположили свои бази БЕЗПЛАТНО, е България.

Зад мен се вижда табела с надпис, който първо е на английски, после на български. На самата табела има цитиран закон. Този закон, уважаеми сънародници е американски, не български. Да, американски е! На територията на американската база важат американските, не българските закони. За тези от вас, които проявяват интерес ще кача и снимка на самата табела.

Понеже американската пропаганда в България непрекъснато тръби как страната ни е едва ли не е окупирана от Русия и се намира под непрекъсната руска заплаха, че и руски шпиони ловихме, че и ги докладвахме на НАТО, да вземат пример от нас, реших да споделя с вас фактите.

Да, уважаеми сънародници, това са фактите, а когато фактите говорят, и боговете мълчат. Нека всеки един българин са направи сам за себе си заключение под чия заплаха е България и кой е окупирал страната ни днес.

За един архитект на нови проекти питам...?

Костадин Костадинов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.