Шепа психопати правят всичко възможно да запалят света, а Нетаняху е на път да унищожи Израел!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/shepa-psihopati-pravyat-vsichko-vazmozhno-da-zapalyat-sveta-a-netanyahu-e-na-pat-da-unishtozhi-izrael/131653 SvobodnoSlovo.eu
Шепа психопати правят всичко възможно да запалят света, а Нетаняху е на път да унищожи Израел!

Иран атакува с дронове цели в Израел и това е в отговор на израелската атака, която разруши част от посолския комплекс на Иран в Дамаск и уби седем ирански военни. Т.е. Израел уби ирански длъжностни лица на иранска територия, каквато е посолството им в Сирия.

Сега в западните медии ни обясняват, че Иран е нападнал Израел без никаква причина! Не, не е така. Всичко, което се случва в Близкия изток и това, което за съжаление предстои да се случи е провокирано от Израел и неполулярното правителство на Нетаняху, което най-нагло и арогантно предизвиква Иран по всякакви възможни начини. Защо никой на запад не осъди удара по иранското посолство в Сирия, което е тотално нарушение на всякакви международноправни норми? Защо за организирания от Израел геноцид в Газа се говореше с половин уста и ни се представяше като неизбежен "отговор" на терористичен акт? Защо на Израел се позволяваше всичко и той винаги бе оправдаван от западните медии и политическите елити в САЩ и Европа?

Сега за съжаление започна война, която ако не бъде спряна и не се озапти Израел, може да има чудовищни последствия за всички ни. Лошото е, че явно никой няма намерение да възпира Израел, а от там се сипят яросни закани по отношение на Иран и целият регион. Рискът е наистина голям, защото Израел със сигурност притежава ядрено оръжие, а за Иран се предполага, че има такова. 

Така или иначе е рано да се говори за "война", но Израел вече обяви, че ще "изпепели" Иран. Да се надяваме, че всичко ще се сведе до изтрелване на дронове и засилване интензитета на бойните действия с Хизбула в Ливан и няма да се стигне до пълномащабен конфликт - нещо към което Израел очевидно се стреми от години!

Шепа психопати правят всичко възможно да запалят света, а Нетаняху е на път да унищожи Израел!

Голямата "заплаха" за т.нар. им "демокрация" не е Путин, нито Китай, а още по-малко Иран - проблемът е 35 трилиона дълг на САЩ деноминиран в долари. Застрашена е доскорошната "световна резервна валута", която един частен картел, наречен Федерален резерв, емитира и чрез нея държеше останалите в подчинение. Този монопол сега им се изплъзва и те са готови на абсолютно всичко - свят, който те не контролират не им е нужен.

Страхил Ангелов

4 Коментара

Олигофренка

преди 1 месец

Е за олигофрени ли ни вземат?Иран не напада Израел, а отговаря на нападението в Дамаск Двойните стандарти на евроатлантизма предизвикват отвращение.Как така Бай..дън ще казва че стои желязно до Израел?И зад геноцида в Газа ли стои?Трудно ще приемат ,че света се променя и става многополюсен!!!!

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 месец

Някой има ли възражения срещу унищожаването на Израел?

Коментирай

Проф. Илчев: "Не мога да повярвам какви нищожества стоят начело на държавата!"

преди 1 месец

Боко Тиквата "осъдил нападението на Иран над Израел", а Галя от Посолството кимнала одобрително. Боко Тиквата осъдил ли е нападението над иранското посолство и убийството на дипломати? И за това нЯщо има Идиоти, даващи гласа си! Пфу! Страхил Ангелов, поздравления!

Коментирай

За пореден път наблюдаваме двойните стандарти във външната политика на България.

преди 1 месец

Терористичната израелска атака срещу иранското посолство в Дамаск беше подмината с пълно мълчание, докато закономерният и очакван ирански отговор към Израел беше незабавно осъден от МВнР в социалната мрежа Х в 3:46 посред нощ с позиция само на английски език. Това поражда следния логичен въпрос: къде точно е написана позицията, в българското външно министерство или в американското посолство?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.