Уважаеми хора, граждани, електорални единици, Хайде този път негласуващите да излязат и да гласуват

https://svobodnoslovo.eu/komentar/uvazhaemi-hora-grazhdani-elektoralni-edinici-hayde-tozi-pat-neglasuvashtite-da-izlyazat-i-da-glasuvat/131323 SvobodnoSlovo.eu
Уважаеми хора, граждани, електорални единици, Хайде този път негласуващите да излязат и да гласуват

Уважаеми хора, граждани, електорални единици,
Хайде този път негласуващите да излязат и да гласуват. Много е просто да се разбере, че ако даже половината от вас стигнат до урните, тежестта на твърдите ядра и купения вот ще намалее значително. Затова лекарството се нарича избирателна активност.

Не приемам, че няма за кого да гласувате. Все някой ще ви хареса - както знаете много са партиите и коалициите, които вземат участие в изборите. 
ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!

Цветеслава Гълъбова

26 Коментара

Реалист

преди 3 седмици

Моите уважения за д-р Гълъбова, това е най-трудната лекарска професия, знам го от опит заради 3-годишната депресия на майка ми преди години, млада и красива, сираче, което работи от 15-годишно. Благодаря на ТОГАВАШНИТЕ ЛЕКАРИ в Александровска болница, също и на съучениците ми, които ми помогнаха с лекарства от чужбина. Дано този път българите проумеят, че трябва да гласуват за свестните народни представители, има такива!

Коментирай

Гласувай си!

преди 3 седмици

Щом те успокоява, пък и после пак ще се опрадавате с негласуващите! Не е важното чий в кой г.з е,важното е.ане да има,нали тъй?

Коментирай

Ezhko

преди 3 седмици

Партиите и коалициите са много и много еднакви (изкл. някои козметични разлики). Проблемът не е в негласуващите, а в системата, която прави гласуването безсмислено за 95% от хората, които нямат нито времето, нито парите да образуват партия, защитаваща поне отчасти техните интереси.

Коментирай

Бай Дън

преди 3 седмици

Много благодаря за поканата, но не виждам смисъл от гласуване при тази геополитическа ориентация на България. А с гласуване ориентацията няма да се промени. Така че - ресто! Не струва!

Коментирай

Габи

преди 3 седмици

Призивът е добър сам по себе си, но като знаем че протоколите с изборните резултати са предварително написани има ли смисъл да се гласува. Имам друго предложение - никой да не гласува. В случай че нито един гражданин не отиде да гласува какви протоколи ще покажат съкпите политици и как ще оправдаят присъствието си в парламента. Нещо трябва да се обърне и промени - смятам че ако обърнем гръб на този целия цирк и той осъзнае че няма публика трябва да се саморазпусне.

Коментирай

Стефан Генов

преди 3 седмици

Предизборният цирк тече отново с пълна сила. Паляци с различни окраски се надпреварват да омайват със захаросаните си лъжи гладния за промяна народ. Така желаната промяна обаче, никога не успява да се побере в избирателните урни, нито пък да дойде с поредното правителство. От зараждането на модерната държава, от създаването на републиката, заменила абсолютния монарх, изборите за нова власт винаги са събуждали народните страсти. Уви, малцина са съзрели измамната илюзия, че гласуването може да доведе до съществена промяна. Както казваше леля ви Ема Голдман – “Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят!”

Коментирай

Божидар Николов

преди 3 седмици

Да гласуваш, значи да се откажеш от собствената си власт. Когато гласуваш, ти назначаваш хора, които ще са „над” закона, тъй като те пишат законите и тяхната мисия е да те накарат да им се подчиняваш. Да гласуваш, значи да си будала. Това означава да вярваш, че хора, подобни на теб, с удрянето на камбаната, внезапно ще придобият способността да знаят и разбират всичко. Може би вярваш, че тяхната интелигентност нараства пропорционално на разнообразието от задачи, които те трябва да решат, но историята учи, че се случва обратното. Властта винаги покварява, а ораторските изпълнения предизвикват изумление. Да гласуваш, значи да подготвиш измяна. Атмосферата в тези среди не е здравословна и подходяща за дишане, тя е корумпирана. Когато пращаш представители в тази мръсотия, не трябва се учудваш, че те биват покварени. Следователно, не се отказвай от властта си. Не оставяй съдбата си в ръцете на неспособни хора и бъдещи предатели. Не гласувай!

Коментирай

Майна

преди 3 седмици

Айде , почнаха да ви разубеждават да гласувате. ГЕРБ ще дават за глас, ДПС също, ПП и ДБ са готови с грандовете , а вие слушайте тук как с НЕГЛАСУВАНЕ ще промените живота си. Кои ви убеждават да не гласувате- ТЕЗИ, КОИТО искат да запазят ,,сглобката,,.. Бъдете борбени и умни! Глас за България за българска партия! Страх ги е,че ще спечелим! Страхувайте се!

Коментирай

Боби

преди 3 седмици

Уфф.. маа.. пу.ка Майна, ти май, че наистина си по-прост отколкото си тъп! И ти ще спечелиш с гласуване, каквото и другите - на Мунчо кайсиите. Пък може и да си плямпаш, защото ще си кандидат за ДУПЕтат от "Възраждане", и ще лапаш блажни кюфтаци на корем!

Коментирай

Майна

преди 3 седмици

За разлика от тебе ,,Боби,( Бобчо) аз не използвам за обосновки ,,уличен език,,- имам уважение към себе си, а ти нямаш такова и не се срамуваш да го демонстрираш . Личи ти ,че управление на ,,евроатлантици,, ти допада . Аз ще гласувам за Българската партия. Изборът ми е български!

Коментирай

Майна

преди 3 седмици

Блестящия политически анализатор Ескобар, прогнозира - непредсказуеми резултати за ЕС , от огромния и нарастваш подем на ,,пронационалните,, партии при предстоящите избори за ЕП. Та , бурно е и много опасно за ,,медузата Лайнер,,( както я нарича той) тази ,,вълна,, на събуденото човечество да разруши ,,атлантическите пройекти, ..Е, аз се надявам , българите, да покажем , че не сме ,,попови лъжички,, ( та те решиха, че сме бъдещи ,,сварени Жаби,,) ,а борбен народ. Народ !!!!

Коментирай

taraliom

преди 3 седмици

Да гласуваме, добре, но след като мандатите се определят за гласовете за партиите, прескочили 4%, какъв точно е изборът?

Коментирай

Стефан

преди 3 седмици

Винаги трябва да се гласува! Мълчанието ( негласуването ) е знак на съгласие със сглобката на продажните евроатлантици които искат вече да ни включат и във война освен ,че осраха всичко! Не пропускайте възможността. Ако гласуващите са много фалшификациите няма да са определящи.

Коментирай

Н. Дочев

преди 3 седмици

"Парите, които влизат в партиите (чрез субсидията), попадат в едни огромни черни каси. Прикрита форма на узаконена политическа корупция." Думите са на лидера на партия "Възраждане" Костадин Костадинов и са изречени преди парламентарните избори през 2017 година. Избори, на които неговата политическа партия получи 1,11% и съответно правото на субсидия. Субсидия, която беше декларирал, че ще върне, но това така и не се случи.

Коментирай

Н. Дочев

преди 3 седмици

Бивши членове на партия "Възраждане" повдигат въпроси не само за изразходването на средствата, получени от субсидията, но и за парите от членския внос, който според тях партията събира, както и за безотчетните пари, които се полагат на депутатите и които също влизат в партийната каса. Безотчетните пари представляват 2/3 от основната депутатска заплата - над 3500 лева на месец. "Въпреки въпросите към него, Костадинов отказва да отговаря къде са похарчени парите.

Коментирай

ИСТИНАТА

преди 3 седмици

Всичко е ала-бала, няма абсолютно никакво значение, колко хора ще гласуват!!! Запомнете го!!! Повече гласуващи, ще спрат корупцията в митниците ли, ми тя там е на държавно ниво, как гласуващите ще я спрат, нека някой да обясни!?! Ние пускаме контрабандата от Турция за Европа, Турция пуска контрабандата от Европа за Азия, кой и как ще я спре, съгласувана на държавно ниво, стана ясно???? Мафия с избори не се унищожава, иска брадва!!!

Коментирай

НАРОДЕ????

преди 3 седмици

Които гласува, гласува за мафията!!! ЗА МАФИЯТА!!!

Коментирай

Един негласувал.

преди 3 седмици

Гласуването е, начин за легитимиране на мафията пред света!!! Повече гласували, по-голяма легитимация!!! А след гласуването, мафията си знае работата!!! Ей БАЛЪШКИ народ, 35 години не му увря дебелата, ганьовска кратуна!!! Гласуват, ревът!?! Гласуват, пак ревът!?! И пак и пак и пак, ревът!!!

Коментирай

ИСТИНАТА

преди 3 седмици

Честен и отговорен човек, милеещ за родината си, при тая кална, престъпна и продажна политика, няма да се навие за народен представител, той освен всичко друго има и достойнство!!! А защо да излага на опасност семейството и себе си, виждаме какво става!?! За кого ще гласуваме тогава, независимо колко са подадените гласове, за същите престъпници!!! Помислете хора, с ала-бала, и без осъден дори, без един, един осъден за безброините престъпления от 30 години насам, и за окрадените милиарди, милиарди, същите тия за които гласуваме, създават комисия и толкоз, да има някой осъден или в затвора???? Е кои да гласува, и за кого!?! НАРОДЕ, плакнат те с хлатка вода, опомни се!!!!

Коментирай

Към ,,Истината,,

преди 3 седмици

Обърни се към д-р Гълъбова, да ти изпише нещо , че..Първо ни убеждаваш ,че ще сечеш с брадва, после ни убеждаваш, че честен човек не трябва да е в парламента ,щото било опасно за него( ми брадвата е безопасно, а ) за него и семейството му..Сега очакваме и да преминеш към заплахи. Споко, ще гласуваме! Но се обърни все пак към ,Гълъбова, грижа ни е за теб

Коментирай

До(Към ,,Истината,,)

преди 3 седмици

Така си мислиш само, явно не си прочел какво съм написъл, но то наистина, за такива като тебе няма значение, ще гласуват платените и килипирджийте като теб, никой няма да отиде де гласува, будалите измряха!!! Та така!!! А д-р Гълъбова, на кого служи и за колко, защото е доктор уж, само питам за един приятел, де!?! И не говори от името на всички, "всички сме за гъби, в деня на гласуването"!!! Наздраве, за ала-балата с народа!!!

Коментирай

П. Василев

преди 3 седмици

Днешните ТРОЛОВЕ на "Възраждане" са същите Платени НАГЛЕЦИ, като ТРОЛОВЕТЕ на ГЕРБ преди 8-10 години! БЕЗДЕЛНИЦИ на ЗАПЛАТА, които вадят от девет кладенци вода, за покажат Костадинов като Честен и Почтен политик! Костадинов ЛЪЖЕ като Радев, че е РУСОФИЛ, какъвто НИКОГА не е Бил и НЯМА да Бъде! Борбата за ЛАПНИШАРАНИТЕ в България е от 35 години!

Коментирай

П. Василев

преди 3 седмици

Не се ли Забранят ВСИЧКИ ПАРТИИ в България, Нищо Няма да се Промени! ПАРТИИТЕ УБИВАТ НАРОДА, ЗАЩОТО СА ПАРАЗИТИ!

Коментирай

Баба Злата

преди 3 седмици

Предпочитам да отида за гъби. Не ми се слушат призиви "да изберем по-малкото зло". Ако ще избираме отново каквото и да е, ние и сега си го имаме в излишък; нужни са качествени хора с лично и с национално достойнство. Такива, от които не ни е срам. Къде са?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.