В крайна сметка те ще направят това, което им беше разпоредено изначално от портиера на посолствоТО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/v-krayna-smetka-te-shte-napravyat-tova-koeto-im-beshe-razporedeno-iznachalno-ot-portiera-na-posolstvoto/111275 SvobodnoSlovo.eu
В крайна сметка те ще направят това, което им беше разпоредено изначално от портиера на посолствоТО

В крайна сметка те ще направят това, което им беше разпоредено изначално от портиера на посолствоТО. Българската държава и българския народ кучета ги яли. "Цивилизованият" Запад и Украйна ликуват. 

Утре правителството на посолствоТО ще изпрати в Украйна български батальон и ще посрещне първите поцинковани ковчези. Какво ще правят тогава синьожълтите умнокрасиви български бандеровци? Ще пишат героични балади и ще циврят лицемерно. 

Когато от Ирак пристигнаха ковчезите един кретен изписка възторгнат: "Най-сетне подпечатахме с кръв нашето членство в НАТО!". Кретенът и днес се прави на журналист. Той не е подпечатал нищо, освен поредното си командировъчно до Брюксел или Вашингтон.

Велислава Дърева 

1 Коментара

Пей си, Пенке, ле ..

преди 10 месеца

Кой ли те слуша ... Ако не се обедините с Възраждане ... Все ще се намерят 4-5 лумпена за вашите протести ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.