В последните 24 часа Западът панически се окопава срещу очаквания удар на Иран по Израел

https://svobodnoslovo.eu/komentar/v-poslednite-24-chasa-zapadat-panicheski-se-okopava-sreshtu-ochakvaniya-udar-na-iran-po-izrael/131425 SvobodnoSlovo.eu
В последните 24 часа Западът панически се окопава срещу очаквания удар на Иран по Израел

В последните 24 часа Западът панически се окопава срещу очаквания удар на Иран по Израел. В Тел Авив вчера спрях всички полети, за да може да бъдат извозени западните дипломати и всякакви важни американци, англичани и французи със специални самолети.

Русия обяви, че не препоръчва на своите граждани да пътуват до Близкия Изток. Израел е готов да задейства Железния купол, но информацията е, че не му достигат оръжия. Срещу Иран нито Израел, нито САЩ имат шанс. Колко пъти трябва да им се каже, не знам.

Чакаме да видим какво успя шефът на ЦРУ да договори и дали Иран ще атакува Израел с цялата си мощ. Според мен Путин и Байдън контактуват по въпроса денонощно, включително Тръмп е във ведение какви решения ще се вземат. Йемен ще подкрепи Иран моментално, удар по Израел ще бъде съпътстван от затваряне на Ормузския проток в Персийския залив и Аденския залив в Червено море. Това означава пълен блокаж на нефта и търговията през Близкия Изток за Европа.

Тази сутрин в Туитър има публикувани ирански официални военни източници, че ядреният арсенал на Израел ще бъде поразен от Иран за 400 секунди. Аз отдавна знам, че израелският ядрен щит е пробит, много преди началото на войната в Газа. Евреите лежат на кълката, че имат ядрена защита.

Русия завежда углавно дело срещу САЩ и НАТО за финансова подкрепа на терористични дейности на територията на Украйна. Щом Следственият комитет на Русия подава това, означава, че Путин разполага с доказателства за хора и сметки от САЩ и/или страни членки на НАТО, че са финансирали терора в Крокус. Но към заведеното дело се включват и други претенции, включително за дейността на Хънтър Байдън в Украйна.

Тази сутрин Харков е подложен на масивен обстрел, Киев също. Руснаците напредват в Украйна на фона на приетият вчера на първо четене закон за всеобща мобилизация. Предстои гладуването на второ четене в Радата. Мобилизацията ще обхване всичко живо от мъжки пол между 18 и 60 години, жени също, но все още не зная какви категории. Обаче държа да споделя.

От мобилизация ще бъдат освободени всички служители на държавата и службите на Украйна. Предатели долни! Пращат си народа на сигурна смърт, а политическата клика защитени, те на яхтите си и на Запад. Думи нямам!

Анастасия Гешева

4 Коментара

Майна

преди 2 седмици

Анастасийо, на официалната страница на Бундесвера е отбелязано ,че започват учения на НАТО на три места ( едновременно) - ,Прибалтика, Полша и Румъния ( на 20 май) ... Готви се нещо друго. Не искам дори да го мисля..

Коментирай

В последните 24 часа Западът панически се окопава ...

преди 2 седмици

Володимир Зеленски утре ще подпише указ за всеобща мобилизация в Украйна ... Без повече коментари ...

Коментирай

Мислех да чета тая Бабичка в тоалетната ...

преди 2 седмици

Ама няма ефект ...

Коментирай

Силно предлагам ...

преди 2 седмици

Тебокан Макс и НООТРОПИЛ Форте ... В конски дози ..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.