ВСИЧКИ ОБИЧАТ БОЙКО, НО НИТО ЕДИН ГЕРБОПИТЕК НЕ ЩЕ ДА МУ Е ПРЕЗИДЕНТ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vsichki-obichat-boyko-no-nito-edin-gerbopitek-ne-shte-da-mu-e-prezident/7691 SvobodnoSlovo.eu
ВСИЧКИ ОБИЧАТ БОЙКО, НО НИТО ЕДИН ГЕРБОПИТЕК НЕ ЩЕ ДА МУ Е ПРЕЗИДЕНТ!

Не затихват панаирджийските комедии около необявената все още кандидатура на ГЕРБ - СДС.

Пиеската днес се пренесе на пловдивска сцена. "ГЕРБ ще обявят най-рано след 25 септември името на кандидата за президент, който ще се изправи лице в лице в битка срещу Румен Радев.", съобщава MARICA.BG.

Това не може да се случи по-рано, тъй като в момента се приемат номинации в местните партийни структури. След приключването им, те ще бъдат изпратени на Изпълнителната комисия, която ще вземе и тежкото крайно решение. Партийният лидер Бойко Борисов обаче вече се похвали, че изборът е направен. Това означава, че процедурата ще бъде формалност."

Не знам дали ще се намери някой наивник, (да не кажа по-обидна дума), който да се върже на вестта, че номинацията на ГЕРБ - СДС ще се продуцира посредством някаква уж демократична процедура в партийните структури на ОПГ.

Кадровикът Бойко няма навика да се допитва до подчинените си и всичките му решения, разпоредби и заповеди са еднолични и не подлежат на обжалване. Колебанията му да посочи имена за кандидати за президент и вицепрезидент, както и протакането на едноличния му избор означават само, че кандидати все още няма. И това силно нервира и ядосва Главатаря.

Очевидно е още, че след отказа на бракоразводния адвокат Петър Стоянов да се кандидатира за президент, кризата в ОПГ се задълбочава Говори се, че и проф. Д. Вълчев, декан на Юридическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски", също е отказал бъклицата и не щял да го калесат за президент.

Кадрите решават всичко, когато има кадри. Като няма кадри, блеем и лапаме мухите.

Любо КОЛЬОВСКИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.