За морал вече изобщо не може и да се говори!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/za-moral-veche-izobshto-ne-mozhe-i-da-se-govori/131247 SvobodnoSlovo.eu
За морал вече изобщо не може и да се говори!

Денков и веселата му компания с изострен корупционен апетит, която продължава да се нарича "политическа партия" и неизвестно защо още не е дерегистрирана и забранена, яростно брани главн секретар на МВР контрабандист. 

В същото време директорката на агенция "Митници", назначена от съпредседателя на ОПГ-то и министър на финансите Асен Василев, е в ареста за покровителстване и участие в контрабанден канал! Митниците заедно с НАП са основните структури през, които се реализира приходната част в бюджета на държавата - т.е. това не са някакви регионални горски стопанства или провинциални прогимназии, чиито директори са уличени в кражба на бензин или ориз от столовата. 

На този фон е напълно естествено и разбираемо, че България няма да помирише Шенген и стоките на малкото останали български производители и индустриалци ще продължават да седят по няколко дни на сухопътните граници! 

В същото време лъжеакадемика и бандата контрабандисти най-нагло и цинично лъжат населението през партийните им телевизии и пропагандните канали на олигарха Прокопиев, че сме на крачка от пълноправното членство в митническия съюз и встъпването ни там по "въздух" е огромен успех, за най-идиотското правителство, което сме имали може би в цялата си нова история. Не бе, не в успех - тотален крах е! Опашките от тирове са километрични, транспортният хаос е чудовищен и това е защото на власт са откровенни крадци, измамници и контрабандисти.

С тези няма кой да пусне България в Шенген, за да залеят Европа с контрабандни цигари и други стоки - онези държави все още се борят за приходите си и за икономиките си, въпреки усилята на рзни урсули и бореловци да ги сринат.

Демагогията и лицемерието на тези получовеци преминаха всякакви граници на политическо благоприличие. За морал вече изобщо не може и да се говори!

Страхил Ангелов

2 Коментара

A LETTER TO UNCLE KENNETH

преди 3 седмици

(ПИСМО ДО ЧИЧО КЕНЕТ) Хелоу чичо Кенет, Какво правиш, как си? Ще гледаш ли днеска слънчевото затъмнение? Абе заеби другото, ама не те е ли срам поне малко от малко? Не, не да те е срам от твоите български колониални туземни ровове, ти от тях срама нямаш, ами срам поне от теб самия? Толкоз ли не можа да намериш и да назначиш за главен секретар пък дори бил той корупционер и мафиот, ама поне да беше мъжкар. А ти кво - сложи там една пидируга за главен секретар... Напълни цялата колониална туземна администрация само с пидируги - кака Васка ДС-Педераска, Мис Бони, кака Наска(здравейте, аз съм Наско) и сума ти други знайни и незнайни швестери и швестерки. После да не се чудиш що не те кльопат робовете и тебе и държавата ти. Айде, остани си със здраве, чичо, и много поздрави на дедо ти Бидон. Кво прави той, ще ходи ли днеска в Охайо да гледа от там слънчевото затъмнение? С (не)уважение: Един от 6-те милиона твои колониални роби,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.