Жалка и тъжна картина представлява днес Отечеството ни - унижението е тотално и повсеместно.....

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zhalka-i-tazhna-kartina-predstavlyava-dnes-otechestvoto-ni-unizhenieto-e-totalno-i-povsemestno/131768 SvobodnoSlovo.eu
Жалка и тъжна картина представлява днес Отечеството ни - унижението е тотално и повсеместно.....

В късна доба вчера Борисов разпореди на Глаавчев да уволни уж "служебният" министър на външните работи и дипломат от кариерата Стефан Димитров и да предложи на Радев да утвърди Даниел Митов на негово място.
Очевидно рокадата се налага, защото въпросният Димитров отказва ежедневно да препотвърждава и утвърждава колониалния статут на България, което не се е харесало на началниците в Посолството и губернатора е заповядал на най-верният си наместник Борисов да сложи край на това "безобразие" и дързостта и неподчинението да бъдат моментално наказани. Преценено е, че Митов ще свърши чудесно "работата" си, като момче отгледано в лабораториите за политически инженеринг на Сорос и респективно ще обслужи интересите на Демократическата партия и подкрепящата я финансова олигархия в САЩ. С две думи този предан евроатлантик ще продължи ударната украинизация на Родината ни и няма да се отклони от пътя към позиционирането на страната ни като безлична и предана колония на американската "дълбока държава", която се крие зад дементния Байдън и кликата му.

По всичко личи, че чашата на Кенет Мертен е преляла след като българският дипломат е отказал енергично и ентусиазирано да ръкопляска и аплодира Израел - единствената държава, която открито и арогантно си позволява постоянно да говори за "ОТМЪЩЕНИЕ". 
Стефан Димитров не се е съгласил да целуне украинското знаме и да декларира готовност да жертва България в името на финансовите и респективно геополитически интереси на семейство Байдън и тяхното протеже Зеленски, което му коства поста. Другият "грях" на дипломат номер едно на България, е че не е проявил достатъчно усърдие в окуражаването на Израел да убие още няколко хиляди палестински деца в най-големият действащ концлагер в света - Газа. 

Това е за съжаление жалкото положение, в което се намира България - васал без право на мнение, лишена от суверенитет колония на една плутократична прослойка, която е превзела САЩ и Европа и ги е превърнала в ресурсен придатък на шепа корпорации и фамилиите, които ги притежават.
Основният проводник на неоколониалната политика, която задушава държавата и народа ни е Борисов, който очевидно е изпаднал в тежка и непреодолима зависимост от недобронамерени и нехаещи за българския народ външни сили. Този човек е воденичен камък, който тежи на всички ни и завлича България в бездната на поредната национална катастрофа. С такъв тип "лидери" въобще не може и дума да става за отстояване на национални интереси и какъвто и да било суверенитет. 

Борисов е вече толкова наведен и обезличен, че няма мерзост, която не би подкрепил кадето и да било по света и най-вече у нас, само и само да спечели някоя и друга червена точка пред началниците му, които всъщност са едни най-обикновенни восъчни фигури, на които той продължава да се кланя затънал в страхове, параноя и тежки зависимости.
Проблемът е, че както е казал Марк Твен, много по-лесно е да заблуждаваш хората, отколкото да се опитваш да ги убеждаваш, че са заблудени.

Жалка и тъжна картина представлява днес Отечеството ни - унижението е тотално и повсеместно..... Да се надяваме, че идва нов ден и скоро ще съмне!

Страхил Ангелов

4 Коментара

Борис

преди 1 месец

Явно морковът на мартенския кенеф е бил по-голям и по- мръсен от този на симитлийския кмет и на пазача на мутропаркингите му е дошъл дохаки!

Коментирай

Борис

преди 1 месец

Явно морковът на мартенския кенеф е бил по-голям и по- мръсен от този на симитлийския кмет и на пазача на мутропаркингите му е дошъл дохаки!

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 месец

ака в нещо съм абсолютно сигурен то е, че в тази държава, България, де, НИКОГА НЯМА ДА СЪМНЕ!!!

Коментирай

Не народ, а мърша!

преди 1 месец

С такъв долен, проЗД, слабоумен, страхлив, оскотял и озверял от алчност, зъл, злобен, предателски народ, пардон - мърша, няма как да съмне. Никога няма да съмне! Мърша, за която парите и всичко материално е Номер 1 в нейната "ценностна система". Келепирецът, далаверката, нагаждачеството, подлостта... За пари тази мърша е готова на всичко и на всякакви мерзости и гнусотии! Добре, че съвсем скоро мъките на тази мърша приключват - най-много още 10-15 години. Многото мина малко остана.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.