11 МИЛИОНА даваме ВСЕКИ ДЕН за малцинствата!!! За фалшивите им инвалидни пенсии, за социалните им помощи, и за всякакви интеграционни дейности!!!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/11-miliona-davame-vseki-den-za-malcinstvata-za-falshivite-im-invalidni-pensii-za-socialnite-im-pomoshti-i-za-vsyakakvi-integracionni-deynosti/16852 SvobodnoSlovo.eu
11 МИЛИОНА даваме ВСЕКИ ДЕН за малцинствата!!! За фалшивите им инвалидни пенсии, за социалните им помощи, и за всякакви интеграционни дейности!!!

11 милиона на ден много или малко е?

Толкова даваме за МАЛЦИНСТВАТА всеки ден, 365 дни в годината, всяка година!!!

Мислите, че не е възможно ли?

Това да данните от Бюджета на България - има ги черно на бяло, но са разхвърляни в много пера и не се забелязват. А и никого не го интересува...

Събираме левчета за Българската Коледа и си мислим, че сме направили нещо за децата на България!!!

Да видим от къде се събира огромната сума 11 МИЛИОНА на ден?

- Социални пенсии - даваме пенсии на хора, които нямат и един ден трудов стаж - за да гласуват за предателите от ГЕРБ разбира се!!!

- Инвалидни пенсии - повече от 70% от инвалидните пенсии в България са ФАЛШИВИ!!! Издадени са или срещу подкуп, или защото лекарите са от ДПС и им се плаща на едро - да изкарват малцинствата недъгави, а балъците Българи да плащаме!!!

- Социални помощи - детски, за безработица, за какво ли не - държавата е щедра към паразитите!!!

- Пари за "интеграция" - малцинствата са в България над 600 години - ако за това време не са се интегрирали - НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ИНТЕГРИРА!!!

- индиректно - даваме пари за полиция, за съдебна система, за частни охранители, за затвори и надзиратели - всичките разходи по тях - можеха да са 80% по малко - ако не беше етническата престъпност!!!

- Субсидии за земеделие - едната част от малцинствата получава МИЛИОНИ всяка година - като субсидия за земеделие - парите идват пак от нашите джобове!!!

- Нелегални имигранти - за охрана на границата, за ограда, за гранична полиция, за лагери, за джобни на нелегалните мигранти, за лечението им, за училище за децата им - България плаща стотици милиони всяка година!!!

И така като съберете всичко това - се получават по 11 МИЛИОНА НА ДЕН, които даваме за малцинствата!!!

Луд народ ли сме , балъци ли сме, самоубийци ли сме - не знам, но ако продължаваме така - скоро няма да има нито България, нито България!!!

Ето и скандали с фалшиви ТЕЛК-ове:

Шефката на ТЕЛК в Ловеч хваната с 20 хиляди лева джобни

Колосални суми се крадат от Здравната каса чрез надписване на лекарски манипулации, освидетелстване на здрави хора като инвалиди, купуване на консумативи на завишени цени и други безобразия.

Престъпната схема в ТЕЛК-овете, за която отдавна се говори в държавата, лъсна най-ясно в Ловеч. Там се оказа, че са замесени не отделни лица, а почти всички лекари, начело с шефката им д-р Донка Минкова.

Продължават разпитите след арестите в ТЕЛК - Ловеч. Разследващите проверяват кои са участвали в схемата за освидетелстване на здрави пациенти и завишаване на процента инвалидност срещу подкуп. В четвъртък бяха задържани шефката на комисията и мъж, който е бил посредник между лекари и пациенти.

От прокуратурата обаче обявиха, че в схемата са замесени всички от ТЕЛК - Ловеч и други лекари. Подкупите са били от 200 до 1000 лева. В момента на задържането й шефката на комисията е била с над 20 000 лева в джоба си.

От ГДБОП обявиха, че предстоят още арести. Здрави роми са ставали инвалиди срещу рушвет от 1000 лева, пише "Телеграф".

Според разследващите цялата комисия от 4-ма лекари е замесена, но към момента обвинения са повдигнати само на шефката и посредника. Очаква се останалите да бъдат разпитани и който се съгласи да говори срещу колегите си да се сдобие със статут на свидетел.

На ден умират по 5 Българчета поради липса на средства за лечение, апаратура, лекарства и квалифициран персонал... Децата ни измират, ние храниме чуждите!!!

https://www.svetovninovini.online/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.