АРЕ СТИГА С ТОЯ КОВИД!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/are-stiga-s-toya-kovid/13144 SvobodnoSlovo.eu
АРЕ СТИГА С ТОЯ КОВИД!

Да, скъпи, живеещи между капките на заразата, здрави безсмъртници. Аре стига толкова са ви плашили! Ми да! Дръжте си оная маска от март, ама в другите дънки, мийте си ръцете само ако се изцапате с дюнера, да не ви пука. Чисто статистически шансът да ви хване Ковид е относително малък. Самият Бойко го каза преди време – маските са за тия, дето се притесняват. За страхливците, каквито вие не сте.

Вие сте пичове.

Обаче се молете.

Молете се да не се спънете по ония стълби на връщане от бара довечера. Или да не получите натравяне от оная „домашната“. Или да не цъфнете с някой апендицит точно сега. Или да не си отрежете пръста с триона. Или дори да не ви ухапе кучето на съседите.

Молете се да не се наложи да имате нужда от здравно обслужване скоро.

Какво? Да, знам, че сте си платили за него с данъците. Истината е, че сте изсипвали парите си в една черна гангренясала яма, която никой не е искал да почиства.

Ковидът може и да ви подмине. Но няма да подмине здравната ни система. Тя е в интензивното отдавна. И май няма да я бъде.

Съжалявам.

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.