Bъпрос на месеци е да рухне цялата глобална измама с ваксините срещу този вирус

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/bapros-na-meseci-e-da-ruhne-cyalata-globalna-izmama-s-vaksinite-sreshtu-tozi-virus/5850 SvobodnoSlovo.eu
Bъпрос на месеци е да рухне цялата глобална измама с ваксините срещу този вирус

Главоломно се задвижиха събитията в новата година, демонстрирайки какво ще бъде през цялата година, радикални преобразувания и най-вече разпукване по шевовете на ДД и светът на измисления живот, налаган с различна интензивност и различни модели след Втората световна война. Свят лъжовен, измислен, подменил истинския живот, наука и смисъл, в това вече нямам никакво съмнение. Глобализмът загива с много бързи темпове и най-интересното е, че абсолютно всяка негова крачка в момента се превръща в лобна крачка. Просто и ясно глобализмът сам себе си унищожава и няма никакъв шанс да се спаси. Въпрос на време е, до две три години ще е история. А това може да се преживее като много болезнени събития и процеси, особено за хората, които не могат по никакъв начин да се пуснат от страните си разбирания.

Докато почивах от фейсбук, много внимателно наблюдавах и както при всяка нова година забелязах, че започна нов процес на осветяване на лъжовния свят. Буквално пред очите ни, в пълна абсурдност познанията за случващото се стават на пух и прах, лишени от смисъл и съдържание. А всъщност процесите са много логични и ясни, но за тези, които имат рефлекс и много познания. Дългогодишни наблюдения и много учене. Иначе, казвам ви, за тези 7 дни, видях абсолютно изоставане при масата наблюдаващи специалисти. Даже изоставане от събитията не е точно описание на случващото се. Говоря за абсолютно неразбиране на реалността, която се движи много бързо и при нови условия и става много трудно за неподготвения ум.

Аз последователно през изминалата година обръщах внимание на събития и маркери, които показваха, че нещо ново се случва под повърхността и много добре скрито от погледа, но не и за търсещия отговори човек. Обяснявах, че от юни, срещата в Женева, фактически започна нов световен ред. И днес той се явява където трябва, засега само подсказва какво се оформя, къде и как, не е ясно, но пък за сметка на това толкова логично и неочаквано приятно действа.

Ще разгледам всички важни теми една по една.

Сега ще се спра на това, че въпрос на месеци е да рухне цялата глобална измама с ваксините срещу този вирус и да се провали занулява ето чрез налагане на здравен тоталитаризъм. По една проста причина - Субстанцията, на която трябваше да закрепят матрицата на глобалния медицински терор, се разкри много бързо като несъстоятелна. Благодарение на обилната светлина, при която на Земята лъжите бързо лъсват и благодарение труда на милиони хора, посветили време, усилия, труд и живот на борбата с най-голямата измама в историята на човечеството.

И така, ваксините доказано са пробита лейка, отвсякъде тече, не могат да скриват и възпират, че не работят и предизвикват болести и смърт, но най-вече разпалват инфекциите в пъти.

Това ще ни спаси, хора!

Спасени сме от това зло!

Защото, ако ваксините работеха поне малко и ако имаха малко повече време, в което да успеят да задържат лъжата, че работят и ако не бяха така зловещи последствията от тях, щяхме всички да сме изправени до стената. А сега всеки следващ ден ни отдалечава от принудително и задължително ваксиниране и фактически обезсмисля и мерките и всичката организация, която ще изчезне до няколко месеца. Всичко ще изчезне, и сертификати, и маски, и мерки.

Само едно нещо се чудя тук.

Още не съм му намерила отговора, но ще го намеря.

Дали глобалистите знаеха, че ваксините им са тотал щета и нарочно изиграха нещата така истерично, за да накарат колкото се може повече хора да позволят тези гадости да влязат в телата им, докато чакат да лъсне измамата с нищо не постигащите субстанции, но вече приети от н брой хора?

Или не знаеха, че ваксините са тотал щета и наистина си повярваха толкова много, че си помислиха, че ще могат да превърнат света в цифров здравен концлагер, в който шепа хора се разпореждат с живота и съдбата на всички ни чрез отровите на тези ваксини?

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.