Децата -жертвите на прехода!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/decata-zhertvite-na-prehoda/19752 SvobodnoSlovo.eu
Децата -жертвите на прехода!

Преходът направи децата ни объркани, без ценностна система, със сбъркано образование. Направи ги беззащитни. Учат ги, че основна ценност е толерантността, а не семейството. Те не знаят дали семейството е мама, тати и аз или странни индивиди, осиновили дете и разхождащи се с пера отзад. Учат ги, че толерантността е по-важна от патриотизма, че Европа е по-важна от България, че Баташкото клане е руска хибридна информация. Учат ги да приемат толерантно всички различно, да не се съпротивляват.

Държавата вече е собственик на децата ни. „Стратегия за детето“ е джендъридеология, насочена пряко към разбиване на семейството. Могат да ни отнемат децата – естествено, само българчетата, дори за повишен тон, за това, че не ги водим на почивка или нямат самостоятелна стая. За да ги дават на приемни семейства срещу много пари. Време е да кажем „стига“!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.