Ден 100 след Апокалипсис сега (когато герб вече не са на власт)

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/den-100-sled-apokalipsis-sega-kogato-gerb-veche-ne-sa-na-vlast/11982 SvobodnoSlovo.eu
Ден 100 след Апокалипсис сега (когато герб вече не са на власт)

Ден 100 след Апокалипсис сега (когато герб вече не са на власт)

1. Сачева – обратно в Толбухин си търси работа като продавачка на зарзават или дрехи втора употреба, но не я искат, защото нямала втори западен език, а първият й плашел клиентите.

2. Томислав Дончев – обратно в Габрово си търси работа като таксиметров шофьор, но го късат на изпита, защото не е подготвен.

3. Ахладова – бивш министър на правосъдието – обратно в Перник. Пере килоти в леген вече пореден месец, защото благодарение на герб там няма вода и скоро няма и да има.

4. Захариева – открива школа по английски в Орландовци с надеждата, че там не я знаят. Скоро ученици от трети клас започват да й се подиграват на английския и тя изпада в депресия и се усамотява в планинско село да гледа овце.

5. ПКП – опозорена, учредява кръжок за производство на поцинковани кофи. Но никой не иска да го посещава.

6. Лиляна Павлова – от банката е уволнена на мига. Учредява курсове по отслабване, но са безуспешни, защото самата тя никога не може да отслабне.

7. Кралев – обратно във Варна. Няма бизнес, няма уважение, няма източник на пари. Пълен мрак. Решава да стане варненски гларус на плажа, за да примава престарели дами за храна и режийни. Никой, обаче, не го харесва. Пропива се още повече.

8. Каракачанов -- решава да направи патриотичен бизнес за производство на български цървули в Македония – от там го гонят като кварталния луд.

Продължете списъка…..

Татяна Кристи

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.