Глобализмът окончателно превъртя. Започнаха да правят противоположни неща

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/globalizmat-okonchatelno-prevartya-zapochnaha-da-pravyat-protivopolozhni-neshta/5750 SvobodnoSlovo.eu
Глобализмът окончателно превъртя. Започнаха да правят противоположни неща

Глобализмът окончателно превъртя.

Започнаха да правят противоположни неща, не ми прилича на нещо познато, ще видим тая работа.

Франция и Австрия законово набиха задължителна принудителна ваксинация за народите си. В Австрия предстои да се гласува де, но във Франция го изгласуваха. В Германия предстои. В Италия и Гърция вече го живеят задължителното ваксиниране. Не ми е вярна теорията за държавите от Оста. Франция и Австралия убедително се присъединиха към фашизма.

В Централна Европа, Сърбия и Унгария свобода и от маски и от сертификати. Е, свобода, на фона на други държави.

Испания и Англия обаче искат да прекратят епидемията. Борис Джонсън иска да свали карантината за заразен с този вирус! Това е нещо качествено ново! Означава, че Англия се отказва от всички мерки.

В Русия изоставиха работата. Думата се отказа да гласува сертификат за всякъде и се отказаха от принуждение за ваксинация. Партията на Путин, Единна Русия, внесе предложение за отказ от гласуване.

В същото време наблюдаване десетократен ръст на зарази именно в тези държави, които са най-задължително и принудително-доброволно ваксинирани. Както и чудовищни странични ефекти и смърт от ваксините.

Което респективно означава, че принудителното и задължително ваксиниране означава НАРОЧНО ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА БОЛЕСТ И СМЪРТ В НАСЕЛЕНИЕТО. Няма друго обяснение!

У нас това противоположно състояние е много смешно. Медиите пълни с хипохондрици и платените тролове на глобализма, отново яко работят заплатите си и облъчват с такава ярост, че 5G пасти да яде. В същото време обаче политиците не смеят да продължават натиска, защото виждат и усещат съпротивата. И са в лек ступор. У нас всеки опит да въведат тези безумия ще завърши с падане на правителството, ни повече, ни по-малко.

Обаче пък глобализмът в медиите ни е на най-високо световно ниво!!!!!!!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.