ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/gospodin-za-edin-den/12403 SvobodnoSlovo.eu
ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН

„Гн. Борисов е истината. До сега не сме имали такъв истински човек който да ни оправлиява нека да е жив и здрав още 50 години да ни оправлиява за да ни оправи даржавата която 30 години я крадоха и засипваха“

Да, това не са мои думи. Прекопирах ги, без редакция, от някакъв човек, който изгледал днешното обръщение на премиера към нацията, директно от Брюксел.

И аз го изгледах.

Видях един жалък балкански субект, който не стои добре нито в костюма си, нито пред знамето на ЕС.

Видях случайно попаднал там туземец, който уж без да иска нарича председателя на ЕК просто „Урсула“. За да покаже колко са си близки, разбира се.

Видях един недодялан дебил, който срича собствените си къси мисли и разчита на суфльорите от екипа си, които откровено и без свян се опитваха да го коригират пред очите ни. Неуспешно, естествено.

Видях един дребен, незначителен глупак, който се прави, че разбира за какво са си говорили големите. Или по-точно какво му е обяснила преводачката, без която в Брюксел и торта не може да яде.

Видях един късоврат празнодумец, който с лекота и през ден затваря и отваря държава, обявява начало и край на пандемии.

Но най-вече видях един сбръчкан страхливец, който се крие зад каквото голямо има наблизо:

Пандемия, джип.

Или Урсула.

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.