Гръцки ритми разтърсиха Св. Влас за откриването на новия OPA Greek Restaurant Marina Dinevi

Оркестър Lucky Band качи плажните купонджии по масите

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/gracki-ritmi-raztarsiha-sv-vlas-za-otkrivaneto-na-noviya-opa-greek-restaurant-marina-dinevi/136537 SvobodnoSlovo.eu
Гръцки ритми разтърсиха Св. Влас за откриването на новия OPA Greek Restaurant Marina Dinevi

Оркестър Lucky Band качи плажните купонджии по масите

Южното Черноморие вече няма да е същото! В най-дългата нощ на годината, с невиждано гръцко парти отвори врати новият OPA Greek Restaurant Marina Dinevi на Св. Влас. Старт на лятото даде най-купонджийският оркестър Lucky Band, които вдигнаха на крак гостите със страстни средиземноморски ритми и разтуптяващи сърцето хитове от южната ни съседка. Най-смелите посетители на елитното заведение пък захвърлиха задръжките и се качиха върху масите в ритъма на горещо сиртаки.

 

Още с откриването си на 21 юни т.г. новият OPA Greek Restaurant Marina Dinevi стана притегателна точка за най-стилните и елегантни посетители на морския курорт. Ресторантът е разположен на първа линия и освен галещи небцето морски рецепти предоставя неповторима гледка към пристанището и великолепния плаж на курорта.

Някои от гостите слязоха директно от яхтите си, акостирали на Марината за да се насладят на изисканите специалитети, поднесени от шеф-готвачите на ресторанта.

 

Информация на ухо: сред първите посетители на най-хитовото заведение OPA Greek Restaurant Marina Dinevi бяха забелязани част от тежките гости, поканени за сватбата на един от собствениците на курорта.

 

Вниманието на ценителите бе привлечено от топящите се в устата скариди Саганаки, както и от богатата селекция морски дарове, приготвени по авторска рецепта.

За освежаващо и същевременно горещо начало на вечерта бяха поднесени опияняващи сетивата коктейли. Фаворит за наздравици стана “Аметист”, който е микс от джин, виолетка, лавандула и освежаващ тоник, и гарантирано вдига настроението за танци и още нещо. Лекарство срещу жегата пък стана коктейлът “Пеницилин”, в чиято рецепта влиза емблематичното уиски “Джентълмен Джак”, джинджифил, фреш лимон, мед, Блек Буш и отново любимия на ценителите веган белтък.

 

Плажното парти нямаше да бъде на макс без най-бруталните наргилета “Маклауд”, които пристигат ексклузивно със специална доставка от Русия, и освен топ качество, предлагат разбиващи сетивата вкусове и аромати. Почитателите на shisha културата тестваха и специалната селекция от над 20 топ заглавия, представени от “Наргиле България”, които потопиха купонджиите в нов свят на невероятни усещания.

 

За да станете и Вие част от най-якия морски купон на Марината в Свети Влас, побързайте да резервирате своята маса на тел. +359 879 861 680 или на място в OPA Greek Restaurant Marina Dinevi.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.