ХАКЕРИ И ПРОГРАМИСТИ, СПАСЕТЕ НАШИТЕ ДУШИ! SOS!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/hakeri-i-programisti-spasete-nashite-dushi-sos/144966 SvobodnoSlovo.eu
ХАКЕРИ И ПРОГРАМИСТИ, СПАСЕТЕ НАШИТЕ ДУШИ! SOS!

Цънцарова, Цветанката – голораменната фея на ефира, Двойната Лора (Крумова и Инджова) и Поли Златареваса най-дисхармоничния квинтет в интонационната среда на телевизионната журналистика. Много бих искал някой IT специалист да разработи програма, която да отчита времето, през което тия семпли женици говорят на събеседниците си, на които уж са дали думата, вметват в казаното от поканените невнятните си и понякога много тъпи умозаключения.

Такъв продукт би дал възможност на продуцентите и редакторите на тия журналистически недоразумения поне малко да ги вкарват в каноните на професионализма и така биха ги направили по-поносими за аудиторията. Програмата би могла да дава статистически справки и за това колко пъти мисирките се опитват сложат в устата на събеседниците си откровени лъжи, вменени им от техните началници, разбира се, в подкрепа на своите политически началници. Продуктът ще ни информира и за бездарните каламбури на мисирките и по колко пъти повтарят едно и също. Нямам съмнение, че нашите IT специалисти и гениални хакери могат да произведат такава програма и тя ще е полезна за цялото ни изстрадало общество.

Списъкът на мисирския ансамбъл може да бъде продължен. Например с Диана Найденова, жената до Виктор, самият Виктор, както и Юксел. Последните ще държат басите в ефира.

Любомир Кольовски

1 Коментара

Коки

1 hour before

Чудесно предложение!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.