Хора, това е пълна лудост. Това, да наплашиш част от народа, та да се държат като стресирани диви животни е нечувано

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/hora-tova-e-palna-ludost-tova-da-naplashish-chast-ot-naroda-ta-da-se-darzhat-kato-stresirani-divi-zhivotni-e-nechuvano/13195 SvobodnoSlovo.eu
Хора, това е пълна лудост. Това, да наплашиш част от народа, та да се държат като стресирани диви животни е нечувано

Днес трябваше да ходя на зъболекар за да дооправяме един гранулом, та ми се наложи да ползвам автобус на софийстия АДски транспорт.

Който ме познава, знае колко мразя да се возя на автобусите в София... та застанах на спирката да чакам 76 и поради гореспомената си неприязън към автобусите на леля Данче, докато чаках рейса изпуших 3 цигари, една след друга, на спирката.

Автобусът дойде, изхвърлих си третия фас в кошчето, налузих си робската маска и се качих в автобуса. Седнах на първата възможна седалка след шофьора (седалките пред мен бяха овързани с въжета да не се приближава народа до шофьора)...

Около мен имаше три седнали жени на възраст, които си бяха нахлузили маските на максимум (почти до очите), едната даже беше с ръкавици. И тогава, след трите изпушени една след друга цигари дойде... пушачешката кашлица. Е, изкашлях си се аз културно в маската, даже си сложих ръка пред устата (не зная защо, ама така са ме възпитали) и докато разбера какво става и трите лелки изплашено мигрираха в задната част на автобуса, при това със страшна скорост. Добре, че шофьора на рейса не хукна на някъде.

Горното не го пиша да рева, че лекувам гранулом, да изтъквам че ненавиждам автобусите на леля Данче или да рева, че съм се возил на такъв. Не пиша това да се хваля, че пуша, даже и за това да се хваля, че съм стресирал три възрастни жени (това подчертавам, не съм го целял).

Пиша това за да изкажа пълния си ШОК от ПАНИКАТА и СТРАХА насаден заради тоя Коронавирус.

Хора, това е пълна лудост. Това, да наплашиш част от народа, та да се държат като стресирани диви животни е нечувано и несравнимо с нищо престъпление. Това е безумие!

И преди да започнат да ми пишат, че възрастните хора са едни от най-застрашените от този вирус искам да изтъкна, че повечето "придружаващи заболявания", като диабет и хипертония си ги имам от повече от десетилетие, но не смятам, че хората трябва да бъдат стресирани и ужасени до такава степен, че да се плашат и от сенките си...

Накрая, за "край с усмивка" 🙂 , смятам да си направя фланелка с надпис "Не кашлям от Коронавируса, кашлям от Туберколозата".

Александър Ресиловски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.