Иван Бакалов: В остра конкуренция за „Златна мисирка“ са Ива Николова и Илияна Беновска

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/ivan-bakalov-v-ostra-konkurenciya-za-zlatna-misirka-sa-iva-nikolova-i-iliyana-benovska/8947 SvobodnoSlovo.eu
Иван Бакалов: В остра конкуренция за „Златна мисирка“ са Ива Николова и Илияна Беновска

"В моя сайт всяка година аз и карикатуристите решихме да раздаваме всяка година по три награди. Едната е „Златна мисирка“, другата „Златен мисир“ и третата „Златен мисир за цялостно творчество“. Тази година за „Златна мисирка“ в остра конкуренция са Ива Николова и Илияна Беновска, която се определи като десерт за премиера Борисов. На една пресконференция той й вика: „На тебе ще ти отговарям накрая“, защото тя взима думата и почва да прави изложения. Това каза по 7/8 TV журналистът Иван Бакалов.

„Трябва да сте наясно, че журналистът задава въпроси, той не прави дискусии на пресконференции. Задава кратки и ясни въпроси, първо си казва името и откъде е, и задава въпрос, един или два – има предварителен регламент. На пресконференцията тези т.нар. мисирки стават и започват да произнасят някакви речи и изложения, да разсъждават“, обясни той.

„И Емил Кошлуков беше номиниран, но изостана. Недялко е по-напред, събра повече гласове“, поясни журналистът.

„Златен мисир“ на годината печели главният редактор на ПИК Недялко Недялков, който с оръдия остреля всички критици на Борисов. „Златен мисир за цялостно творчество“ присъждаме на Тошо Тошев“, допълни Иван Бакалов.

 

„Те са един отряд такива като Ива Николова, на които основната им цел е да се заяждат, дори да не дават думата на другите, като задава въпроси. Това го видяхме по-миналата година на пресконференциите на НОЩ. Такива като нея се държат като някакви пиарки на правителството на Бойко Борисов и на партия ГЕРБ“ – така Иван Бакалов коментира поредната публична изява на колежката си Николова от ПИК, която днес поиска министърът на икономиката Кирил Петков да си покаже дипломата от Харвард.

Иван Бакалов прогнозира още, че в следващите 3-4 години ще има избори всяка година.

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.