МЕДИКОФАШИЗЪМ?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/medikofashizam/8925 SvobodnoSlovo.eu
МЕДИКОФАШИЗЪМ?

Всеки път, когато някой ви каже: „Не можете да упражнявате свободата си, защото всека ваша постъпка се отразява неблагоприятно на някой друг” - трябва да знаете, че това е измама.

„Излизайки безотговорно на улицата без маска, прозявайки се и протягайки ръце, гледайки към небето, вие опустошавате живота на човек... в Бомбай.“

Това е мокрия сън на всеки малък, загрижен за общото благо колективист, припяващ възбудено - „Наистина, всички сме заедно в това трудно време.”

Междувременно всеки корумпиран политик вижда възможността да говори лъжи и да издава заповеди върху една много по-голяма сцена. Завесата се повдига и той може да потъне самодоволно във водещата си роля. Той може да се наслаждава до насита на Доброто, което въздава. Води война, в която не е нужно да се излага на нито един куршум от врага. Той е един съвременен Мусолини и има цялата помощ на съвокупната съвременна Медицина.

Политическите левичари също чакаха този момент. „Пролетарии от всички стрпани обединете се”. Вече всички са равни, защото всички са носители на вируса.

А големите пари вече поглъщат бедстващи имоти и активи на изгодни атрактивни цени. Купуват си сгради, купуват си градове, ферми, индустрии, плажни ивици, цели нации. Четяхме научно-фантастични романи и гледахме филми за „колективното човечество, което се събира като едно”, когато има зловеща и непосредствена заплаха за планетата от извънземна сила. Хора от всички нации се обединяват и отблъскват нашественика. Но, авторите пропускаха най-важния фактор - Кой ще управлява новообединената планета и как ще я управлява?

А отговорът е: От хора, които не бихте искали да допуснете на разстояние на километри от децата ви. Как ще управляват? Механично. „Хората са биоединици, които трябва да бъдат обучени да мислят по един и същ начин.“

Защо тази порочна програма на агитаторите за Нов световен ред е трудна за разбиране? Защото повечето хора не са независими. Те нямат самостоятелно мислене извън предписаните граници, без да се притесняват от консенсус.

Затова повечето вярват, че „малко фашизъм“ може да е нещо добро за нас

Що се отнася до традиционните учени в медицината, толкова ли са тъпи, да не им хрумва, че случаите на COVID и номера със смъртните случаи е подправяне, фалшифициране с всички възможни средства, за да се продаде идеята, че някакъв Свърхвирус атакува Земята. Ако това наистина беше вирусна пандемия, нямаше да е необходимо фалшифициране на числа.

Защо биха се събудили тези медицински учени? Собствената им „наука“ е един принудителен и изкуствен консенсус. „Ние, които публикуваме в най-престижните списания, по дефиниция разпространяваме истината. Всички останали са отстъпници." – твърдят те.

COVID е система и синдикат, възбуждащ колективизма като хероин.

Повечето политически лидери вярват, че хората трябва да се подхранят със силна диета от максими, лозунги, внушения и заглавия. „Масите винаги ще бъдат глупави. Лозунгите ги насочват и контролират. В противен случай би настъпил чист хаос. "

От тази основа следва този нов забележителен колективизмът. Всички проблеми на върха са стратегически, за това как пропагандата може да работи, за да образува кухи балони от съгласие. Както мнозина интелектуалци и журналисти предупреждават през последните 30 години, медицинският картел е най-мощният от всички информационни обекти. Той може да формира общественото мнение, като никоя друга елитна група. Тестовете, диагнозите и леченията са суровината на картела. Оформяйки от информационната глина структури на нелепи заплахи от рода на - „Пандемията е достигнала нашите брегове“ – резултата се увеличава над очакванията, дори за най-оптимистичните пропагандисти.

Маркс, Ленин, Сталин, Мао никога не са мечтали за такава уловка.

„Искате да кажете, че с медийни и правителствени изявления и само с умерена степен на репресии от страна на полицията, ние можем да облечем цялото население в маски и да се въздържа от публични събирания? Можем дори да им наредим да бъдат подложени на домашен арест, без да протестират? Можем да кажем на работниците, търговците и бизнесмените да спрат да работят и те доброволно да изпълняват заповедите? Чудо невиждано в световната история. "

Не само това, но населението ще повярва, че е на страната на справедливостта и истината. И това ще трае, докато потискащият колективен транс не се разшири до пределната граница на своята еластичност. Тогава, набраната кафявата миризлива субстанция ще удари вентилатора и ще се разнесе непоносимата воня на Измамата.

Светослав Атаджанов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.