НАКРАЯ ЩЕ ПОВРЪЩАТЕ и милионите и милиардите, и терсите, и асансьорите, и къщите, и апартаментите, и цялата мъка човешка

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/nakraya-shte-povrashtate-i-milionite-i-miliardite-i-tersite-i-asansyorite-i-kashtite-i-apartamentite-i-cyalata-maka-choveshka/19494 SvobodnoSlovo.eu
НАКРАЯ ЩЕ ПОВРЪЩАТЕ и милионите и милиардите, и терсите, и асансьорите, и къщите, и апартаментите, и цялата мъка човешка

ПОМНИТЕ ЛИ онова детенце, за което държавата два месеца не можеше да намери двеста хиляди лева за лечение в Румъния и го разкарваха няколко пъти до там и обратно горкото? За него пари нямаше!

В СЪЩОТО ВРЕМЕ Горанов е раздал на всички партии в парламента над шест милиона "бонус" от горе за добре извършеният геноцид и грабеж!

ГОРАНОВ Е ЗА ареста незабавно, този боклук пеевски лично да върне и отлежи при бай Ставри тези пари!

НО ДА ПИТАМ Корнелия Нинова, Бойко Борисов, Валери Симеонов, Сидеров, Карадайъ, Каракачанов и Марешки:

КАТО ЛАПАХТЕ народната пара, дето не ви се полага не ви ли приседна?

КАК ТАКА не разбрахте , че получавате повече? Ако аз имам да взимам сто лева и ми дадат 120 ще питам,"чакай малко, сбъркал си, даваш ми повече и ще ги върна"!

НО ВИЕ БОКЛУЦИ АЛЧНИ сте свикнали само да взимате и да грабите и дори не сте се замислили, нали са народни пари!

НАКРАЯ ЩЕ ПОВРЪЩАТЕ и милионите и милиардите, и терсите, и асансьорите, и къщите, и апартаментите, и цялата мъка човешка дето сте причинили!

Обещавам ви го предизборно и следизборно! БОЕЦ няма да спрем докато не ви видим всички при бай Ставри! На топло и на сигурно! На народна издръжка, както сте свикнали!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.