Нешка Робева: Много битки можех да пропусна, повечето бяха напразни. Ванга ми предсказа всичко

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/neshka-robeva-mnogo-bitki-mozheh-da-propusna-povecheto-byaha-naprazni-vanga-mi-predskaza-vsichko/9632 SvobodnoSlovo.eu
Нешка Робева: Много битки можех да пропусна, повечето бяха напразни. Ванга ми предсказа всичко

75 години са много време за тази земна дрешка, каквато е нашето тяло. В същото време за учене и придобиване на опит са нищо. В този живот много неща не научих. Основното, което не научих, е как да се предпазвам от хората, как да ги разпознавам, сподели тя

„Много битки можех да пропусна, повечето бяха напразни... Всичко, което Ванга ми предсказа, се случи. Само едно нещо не се случи, но то беше по мое решение. Няма да казвам какво... 75 години са много време за тази земна дрешка, каквато е нашето тяло. В същото време за учене и придобиване на опит 75 години са нищо. В този живот много неща не научих. Основното, което не научих, е как да се предпазвам от хората, как да ги разпознавам“, сподели Нешка Робева по случай рождения си ден пред Венета Георгиева от „Преди обед“.

Тя призна, че гимнастиката вече не е спортът, който е харесвала.

„Някакви кифли се носят, мамите ги харесват, има дантелки и финтифлюшки, но истинският спорт, който създава личности, вече не го виждам. Съжалявам“, коментира откровено Нешка.

„Сега живея сама и установявам, че това ми харесва. Отчитам, че не съм общителен човек. На младини бях срамежлива, а хората го тълкуваха като надменност, обиждаха се“, сподели легендарната треньорка.

„Чешитка е! Може да те ядоса внезапно, да те накара да спориш, но винаги имаш респект към нея. Труден характер, но безспорен“, коментира за нея Георги Тошев, творчески директор на предаването.

epicenter.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.