Няма по голям кеф от това да гледаш как някой се разкъсва да обяснява, че не се е пос.ал, а около него всичко бяга спасявайки се от миризмата

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/nyama-po-golyam-kef-ot-tova-da-gledash-kak-nyakoy-se-razkasva-da-obyasnyava-che-ne-se-e-posal-a-okolo-nego-vsichko-byaga-spasyavayki-se-ot-mirizmata/8684 SvobodnoSlovo.eu
Няма по голям кеф от това да гледаш как някой се разкъсва да обяснява, че не се е пос.ал, а около него всичко бяга спасявайки се от миризмата

Мараба, население!

Няма по голям кеф от това да гледаш как някой се разкъсва да обяснява, че не се е пос.ал, а около него всичко бяга спасявайки се от миризмата.

Гледам оня ден Буци в някаква паланка, облечен с розовата ризка се плаче на две баби, че му арестували хората, за да спечелят изборите гадовете с гадове.

Буци е прав. Гадините смениха шефа на полицията в Кюстендил. И той много се стресира и се разболя. Изпратиха един от София , ама строг...... биркал ги по устав, плачат се полицаите. И като ги бирна по устав, се получи движение, размърдаха се и накараха Яо -неформалния лидер на Квартал Изток да подпише декларация, че няма да купува гласове за изборите. Яо подписа и отпраши за морето. Това до сега не се е случвало, направо съсипаха бизнеса на Яо гадовете! Да ви напомня, че водач на окръга беше бившия шеф на вътрешните работи! Но човека е социално ориентиран и никога не би съсипал бизнеса на неформалните лидери!

В Дупница, гадините също смениха шефа на полицията. И този излезе каба гайда и се поболя от стрес. После накараха полицията да създаде усещане за присъствие и арестуваха неформалния лидер на Гиздова махала, строителния предприемач Калин Георгиев. Приятел на полицията! Абе, работят по схема!

Тук е нужно обяснение. В Дупница не може да бъде избран ни кмет, ни депутат, ни куче да ти пази къщата без Гиздова махала да каже кой и кое! Била съм там и знам. Махалата се блокира и всичко под строй. Полицията стои и гледа, журналистите също. Последният кмет го избраха със сто гласа повече от противника. Ама Гиздова махала така каза.

Сега на 11 ти юли, какво става?

Яо на морето, Калин Георгиев в ареста, а ГЕРБ с 3, 528 гласа по малко от април. Гадове с гадовете. Ама и БСП загуби 2 823 бройки, ДПС то 550, а на МВРО 292 патриоти се изпариха. Другите си траят щото ще кажат, че Яо и Калин са движели борсата и за тях. Само ГЕРБ заквичаха като заклано прасе, та на всички стана ясно, като приберат техните хора Яо и Калин Георгиев как се срива борсовия индекс.

Не знам бабите на Буци, дали са разбрали борсовите операции, но сигурно ще им остане спомен как едни гадове искат да очистят убавия човек, дето обещал да даде некой лев да оправят селската магистрала, ама няма как да даде щото му взели джипката.

Неприятно, много неприятно!

Валя Ушева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.