Ода за третия пол

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/oda-za-tretiya-pol/23605 SvobodnoSlovo.eu
Ода за третия пол

Отдавна не гледам "Евровизия", понеже натрапчиво я превърнаха в звезден парад за гейове и хермафродити със сменен пол. Сега не искам да съм в Европейския съюз, понеже той ми натрапва своята евроатлантическа ценност Кончита Вурст. Но понеже знае, че в повечето държави мъжете не щат да носят фустички, Брюксел реши да пробута аномалиите си зад завесата на мерките срещу един истински тежък проблем - насилието над жени и социалното им неравноправие. От което т.нар. Истанбулска конвенция на Съвета на Европа (стр. 3) стана направо цинична.

Та, според тоя "документ", полът не е биологична даденост, а е "социално изградена роля, поведение и дейност, определяна от обществото". Греши, който си мисли, че Господ създал Ева, за да наплоди на Адам челяд. Обаче според Конвенцията, "култура, обичаи, религия и традиции" трябва да бъдат изкоренени като предразсъдъци и стереотипи и не може с тях да се оправдава съпротивата срещу "особеностите на пола", определени в документа като поведение и роля. Който се съпротивлява - упражнява насилие и са предвидени наказания! А ако дойде у нас чужденец с "особености на пола", сме длъжни да му дадем статут на бежанец. Сиреч - елате в България, гейове и лесбийки от цял свят!

Туй гостоприемство одобри вчера правителството, да се свети името му! А "където е подходящо", трябва в учебните програми на децата да включим изучаване на "нестереотипните роли на пола". С две думи - да допобъркаме българчетата с новата европейска ценност, та който още не се е повлякъл по модата на "обратните", да го направи.

Минете по "Витошка" и за 20 минути ще видите поне трима нагримосани индивида, демонстриращи перчемчета, пухчета, ботушки - както си му е редът. При животинските видове има два пола, има и аномалии, като навсякъде в природата. Нормално е. Проблемът е, че превърнаха отклоненията в мода, която демонстрира различността си на прайдове и иска да я наложи като норма за нормалните. Навремето имах състудентка лесбийка - добре, ама стана агресивна. Един ден си отнесе боя. Е, по новата Конвенция, тя е жертва на насилие! Дава й се привилегията да бъде жертва, ако не харесаш активно натрапените й ласки. А щом полът ти е без "особености", привилегия нямаш...

Не им ща Европейския съюз. Искам България, в която ценност са децата, а не глутниците от Кончити Вурст по улиците. Отваряте вратата за узаконената лудост, както каза вчера Петър Москов. Ех, да бяха "началниците" от Брюксел спуснали по-рано тая Конвенция, сега министрите, дето я одобриха, нямаше да ги има. Ако си бяхме изкоренили традициите, нямаше да има кой да ги сътвори. Физически. А сега да вървят на Лесбос да пеят там "Ода за третия пол" вместо "Ода на радостта".

Велиана Христова

Резултат с изображение за гей парад

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.