ОСВЕН, ЧЕ СА ТОТАЛНО ВРЕДНИ И ОПАСНИ, ВАКСИНИТЕ НА ГЕЙТС НЕ РАБОТЯТ

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/osven-che-sa-totalno-vredni-i-opasni-vaksinite-na-geyts-ne-rabotyat/7274 SvobodnoSlovo.eu
ОСВЕН, ЧЕ СА ТОТАЛНО ВРЕДНИ И ОПАСНИ, ВАКСИНИТЕ НА ГЕЙТС НЕ РАБОТЯТ

На фона на грандиозния политически провал на Радев и Служебното, които направиха велика глупост да въвеждат сертификат при 20% ваксинирани, има обилно новини, че ваксините не работят. Не зная колко още време ще върви глобалната мартица наобратно, но няма да издържи напора на истината.

ОСВЕН, ЧЕ СА ТОТАЛНО ВРЕДНИ И ОПАСНИ, ВАКСИНИТЕ НА ГЕЙТС НЕ РАБОТЯТ.

НЕ РАБОТЯТ И ТЕЗИ НА ПУТИН!

Великобритания при 80% ваксинирани вече два дни има рекорди по регистрирани инфекции. 45 000 души дневно. Какво още трябва, за да се разбере, че тези във всички световни телевизори лъжат? Че целта на всичко това е ваксина, която НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ НИЩО, НО ВЪВЕЖДА В ЧОВЕКА МНОГО НЕЩА!

Ирландия, горките, при 92% ваксинирани ръст на инфекциите и въвеждане на нови мерки.

Питам ви всички вас тук, които вярвате на официалната доктрина - Ако ваксините не ви пазят, какво ви остава, затвор по домовете доживот? Казват - Или ваксина, или локдаун? Смешни е. Това са игри с хората, които се съгласят като мишки да въртят колелото. Питам и сега ваксинираните - След месеци ще станете и вие неваксинирни, и после?

Русия, трети месец не може да свали инфекциите!!! Трети месец. Явно Спутникът съвсем се оказа ялов. Но аз мисля, че в Русия и друго сработи. Те се отказаха от Духа. Частично. И частично ще минат чистка.

Италия е държава свикнала с фашизъм още от средновековието. Пък и отпреди това. Кой не мина оттам да си умие краката в живота на хората, кой? Марио Драги е висш член на ДД. Бивш директор на ЕЦБ, какво да говорим.

Сега ще чакаме да видим колко българи ще се затичат към столчетата с иглите. За да си осигурят мол. Но не искам да се подигравам с никого и с нищо.

Позицията ми винаги е била такава - ВИРУСЪТ СИ ВЪРВИ, НИЕ ТРЯБВА СВОБОДНО ДА СИ ЖИВЕЕМ. КОЙТО ИСКА СЕ ВАКСИНИРА, КОЙТО НЕ ИСКА, НЕ СЕ ВАКСИНИРА.

Както си беше със сезонните противогрипни ваксини. Нищо повече.

Миналата есен, когато се налагаше първа серия на вирустерора, фамозния Габровски предрече по това време, че ако не се затворим в локдаун, до Нова година ще имаме всеки познат умрял от вируса. Да, имаме. Имаме умрели приятели и познати дали от вируса, или от неправилното му лечение в болниците, или от неправилно вписване причините за смъртта, имаме. Но имаме и познати умрели от ваксина! И най-вече - ИМАМЕ ПОЗНАТИ ЗАРАЗЕНИ И УМРЕЛИ ВАКСИНИРАНИ!

Три дни бях блокирана, но не съм спала, всичко следих. И видях как официално обявиха, че военният престъпник срещу човечеството Колин Пауъл е умрял ваксиниран. И много хора в България са заразени ваксинирани.

Апропо, Каква е разликата между Слободан Милошевич и Колин Пауъл?

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.