Пландемията върви по план. Медицинските експерименти се провеждат мащабно и безотговорно

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/plandemiyata-varvi-po-plan-medicinskite-eksperimenti-se-provezhdat-mashtabno-i-bezotgovorno/9711 SvobodnoSlovo.eu
Пландемията върви по план. Медицинските експерименти се провеждат мащабно и безотговорно

Извънредната обстановка продължава. Животът също! Пландемията върви по план. Медицинските експерименти се провеждат мащабно и безотговорно.

Дебилите припкат с маски на муцуните по улиците и карат сами колите си, като явно се пазят от самите себе си. Препятстването на кислорода до мозъците им допълнително изглажда и без това недостатъчните гънки там. Усърдни, но малоумни продавачи провалят всеки шанс на бизнеса да оцелее, като гонят и малкото клиенти, влезли в обектите им, ако са без маски.

Социалната дистанция се спазва строго от дебилите, което изцяло подкрепям! Досега трудно се разпознаваха и едва след досег с тях разбирах на какво съм се натресла, докато сега е леко и просто - виждаш го на открито с маска и да седи на три дължини от другите и сам не се приближаваш, защото надписът "дебил" на челото си личи отдалеч!

Всъщност цялата работа е да се въртят едни пари от едни хора. А ние участваме в цирка. И циркът продължава......

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.