Решение на Върховния съд на САЩ: „Ваксините срещу Covid НЕ са ваксини“

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/reshenie-na-varhovniya-sad-na-sasht-vaksinite-sreshtu-covid-ne-sa-vaksini/135581 SvobodnoSlovo.eu
Решение на Върховния съд на САЩ:  „Ваксините срещу Covid НЕ са ваксини“

*Решение на Върховния съд на САЩ: Covid ваксините НЕ СА ваксини*

Робърт Ф. Кенеди младши спечели делото срещу всички фармацевтични лобисти.

Ваксините срещу Covid-19 НЕ са ваксини. В решението си Върховният съд потвърждава, че щетите, причинени от генната терапия на Covid mRNA, са НЕОБРАТИМИ.

Тъй като Върховният съд е най-висшият съд в Съединените щати, няма допълнително обжалване и всички възможности за обжалване са изчерпани.

В изявлението си Робърт Кенеди подчерта, че този успех е възможен само благодарение на международното сътрудничество на голям брой юристи и учени. Разбира се, това решение създава международен прецедент.

Очаква се това решение да има въздействие по-специално върху Швейцария, тъй като Швейцария има специална позиция в своята Федерална конституция. От една страна, Нюрнбергският кодекс се появява в член 118b от Конституцията, а в Швейцария неподходящото използване на генно инженерство при хора е забранено съгласно член 119 от Федералната конституция. Това се допълва от член 230bis от Наказателния кодекс, което означава, че нарушителите РИСКУВАТ до 10 години затвор.

Но това историческо решение трябва също така да накара останалата част от света да спре, тъй като Нюрнбергският кодекс има международна сила и се съдържа също в член 7 от Международния пакт за граждански и политически права.

В случай на наказателни обвинения, изявлението трябва да споменава скандала Contergan, за да придаде специална тежест на обвиненията.

Германският адвокат Райнер Фюлмих и повече от 100 други немски адвокати участват активно в тези дела. НИТО ЕДНА медия не говори за това, нито в Швейцария, нито в Европа.

За съжаление е почти математически очевидно, че при положение, че това е деструктивен субект, способен да променя финансово-икономическите планове на мощните лобита във ФАРМАЦЕВТИЧНИЯ сектор, общественото мнение не е информирано за него. Ние сме в разгара на рекламна кампания, за да насърчим хората да се ваксинират и след това да се ваксинират отново преди следващата зима.

Много е вероятно, ако новината за това историческо решение някога се разпространи, да бъде твърде късно да се позволи на корумпираната медицинска класа, съгласувана с позициите на фармацевтичното лоби, да напредне възможно най-далеч в кампанията за ваксиниране.

КАНИМ всички честни хора с добра воля да разпространят възможно най-широко това историческо РЕШЕНИЕ на Върховния съд на САЩ.

За наше собствено добро, но най-вече за доброто на нашите деца и внуци... нека не позволяваме на лобистите да увредят непоправимо здравето ни и да изложат живота ни на опасност.

Можете да видите новината на следния линк:

https://www.foxnews.com/…/new-york-supreme-court-reinstates…

Върховният съд на Ню Йорк възстанови на работа всички служители, уволнени поради отказ да се ваксинират, и нареди обезщетение | Фокс нюз.

Светослав Атаджанов

23 Коментара

На вниманието на всички

2 weeks before

"КОВИДАРИ", които обикаляха студията и плашиха хората, че ако не се ваксинират, ще дойде края на света. Ресто, моля! В една нормална държава, всички мерки, тестове и сертификати щяха вече да са в съда.

Коментирай

Доц. Мангъров

2 weeks before

Доц. Мангъров трябва да получи най-високо държавно отличие за самоотвержената си борба да опази стотици хиляди хора от участие в този експеримент. За съхранената им психика по време на мрачните времена на пЛандемията!

Коментирай

Така

2 weeks before

Сега тия боклуци тука Кунчевци, Кантарджиев и, Симидчиев и, Радка Аргирова, още една дрба и рошава нестесана коса - гломб, оная от центъра по заразни и паразитни болести Ива Христова, ония баща и син велите Кюркчиева, оня от ИТН , дето прибра и ги обра парите на хората да разработва българска " иРНК- ваксина" - чорбанов ( като йто така и не показа резултата от прибраните няколко стотин хиляди лева , събрани от малоумни българи като "дарение" ...тези ще си скъсат ли дипломите и ще напуснат ли работата а си като "лекари" и "биолози" - който какъвто се види там..... некомпетентни, подкупни и измамници се оказаха всичките ни нАучни "светила"...

Коментирай

nene

2 weeks before

Недейте да занимавате правоверните медии с треторазредни въпроси. Те сега си имат друга работа.

Коментирай

Думата

2 weeks before

Дайте моля коректен линк до статията във FOX news

Коментирай

Албена

1 week before

Чудесно! Но кога урсулището и всички около него ще бъдат съдени? А нашите умници Кантарджиев, Мутафчиев и сие? И нека бъдем нащрек - те пак ще опитат. Нали помните: "Хора, бдете!"

Коментирай

Валентин Попов

1 week before

Не, съдът никога не е се е произнасял по тая тема! https://www.aap.com.au/factcheck/no-us-supreme-court-did-not-rule-on-covid-19-vaccines/

Коментирай

Ти сериозно ли?!?!

1 week before

ФАКТЧЕКЪР?!?! Има ли още хора, които да им вярват?

Коментирай

Пирон

1 week before

Че това не са ваксини а инжекции с неизвестен химически коктей причиняващ игра с ДНК-то го знае всеки четящ с разбиране. Така че не фактчекъри, не Кунчевци и други, няма сила която да накара здравомислещ човек да приеме експерименти със собственото му тяло в името на печалбите на ' били гейтс- Ваксинатора, урсулата, фармацевтичните корпорации и цялата глобалистка сган. Естествено че линкът е невалиден, и най вече няма как такава новина да прочетете от Faux (Fox) News. По добре четете Gateway Pundit.

Коментирай

Олеся Zelle

1 week before

Ами оня-"Черния генерал- медик" къде го забравяте? Всяка сутрин изтъпанен пред ТВ камерите,в генералски си черен мундир и канижи ли канижи колко българи са дали фира през денонощието. Тоя е за разстрел пред цяла България

Коментирай

Олеся Zelle

1 week before

Ами оня-"Черния генерал- медик" къде го забравяте? Всяка сутрин изтъпанен пред ТВ камерите,в генералски си черен мундир и канижи ли канижи колко българи са дали фира през денонощието. Тоя е за разстрел пред цяла България

Коментирай

Недоверчив

1 week before

Прерових сайта на Fox News, няма такава статия. Поредната фалшива новина...

Коментирай

Таня Димитрова

1 week before

Posts recycle baseless claim about mRNA vaccine SCOTUS case https://apnews.com/article/Fact-Check-Supreme-Court-RFK-Vaccines-416834074850

Коментирай

Аква

1 week before

QUO VADIS, НАРОДЕ????

Коментирай

Мария Иванова

1 week before

apnews.com/article/fact-check-supreme-court-covid-vaccine-ruling-714280442487 „Но Върховният съд не е постановил такова решение. Делото не може да бъде намерено в онлайн регистъра на съда, който съдържа статуса на делата, заведени от началото на мандата на съда през 2001 г., както висящи, така и решени. Заглавието в публикацията в Instagram идва от конспиративен уебсайт, наречен American Media Group.“ Защо толкова много ни се иска ваксината да ни е увредила, изобщо ваксините да са нещо лошо? Защо се съживява нещо от 2023, 2022 г. Тогава са били тези писания в Инстаграм. И защо г-н Атаджанов представя този материал в рубриката „Любопитно“, ако наистина вярва на тези твърдения?

Коментирай

Дина

1 week before

На вниманието на автора: Корекция към заглавието на статията: Ако внимателно прочетете това, което сте написали, включително линка към новината от ФОКС, заглавието ви е подвеждащо и отнема от тежестта и стойността на информацията. Поправете вместо “Върховният съд на САЩ”, с “Върховният Съд на щата Ню Йорк в САЩ”. Благодаря и Успех!

Коментирай

до Мария Иванова

1 week before

Тези мРНК инжекции НЕ СА ваксини. Действието им е на базата на нов подход т.е. произвеждане на шипов протеин и предезвикване на имунната система да атакува собствените си клетки. Поразяващо е как милиони се набодоха просто защото казаха така от медиите или така заявиха официални лица от държавните бюрократи. Ама как така тези инжекции се налагат на всеки...дали има автоимунни заболявания или други такива....не това не се отчита. Какъв индивид би повярвал че мРНК не променял ДНК....защото така са казали от заинтересованата фарма мафия?! А кога спира произвеждането на шиповия протеин при инжектираните?! - те пак заинтересованат фарма мафия казаха че след еди колко си време спирал процеса. И много много още очевадни лъжи и неподкрепени твърдения.....Как, как толкова хора се превиха и се отказаха от свободата си ?.....

Коментирай

gns

1 week before

Ето това е официалният линк, от преди 2 години! Който реално има общо само с тази част от статията, че трябва да върнат хората на работа: https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay

Коментирай

Гогич

1 week before

Има една такава статия във Фокснюз, но е от Октомври 2022 год. Значи нищо ново не се казва. А то и отдавна се знае за конид-ваксите, че не стават.

Коментирай

IQ180M

5 days before

Не се самозалъгвайте. Първо, тази информация е стара. Второ, със сигурност разсъждавате логично, но там, където се разпределят големите пари, нищо не се оставя на случайността. Не дори на Р. Ф. Кенеди.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.