Седемте най-ужасни предсказания на Стивън Хокинг

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/sedemte-nay-uzhasni-predskazaniya-na-stivan-hoking/21346 SvobodnoSlovo.eu
Седемте най-ужасни предсказания на Стивън Хокинг

Световноизвестният физик Стивън Хокинг преди смъртта си издигна седем теории, които рано или късно, според него, ще се реализират.

1. Свиквайте с безснежна зима, защото сега времето ще бъде точно такова. Това се дължи на глобалното затопляне, което не може да бъде спряно.

2. Изкуственият интелект – това е най-значимото постижение на хората в последно време, но роботите наистина ли ще служат на хората? Може би те ще поискат равенство или, което е по-важно, власт?

3. Физикът споменава и бунта на машините. Компютрите са способни да подражават на човешкия мозък, така че не бива да се изключва пристигането на Терминатора.

4. Хокинг разказва за евентуална извънземна инвазия. Той счита, че сюжетът може напълно да съответства на историята на Колумб, когато животът на местните жители на острова се променя радикално, но не към по-добро.

5. Гигантски астероид може да падне на Земята, в резултат на което нашата планета ще се разцепи.

6. Експериментите с адронния колайдер ще доведат до това, че всички хора и животни ще бъдат прехвърлени в друга вселена. Това ще стане възможно, ако учените създадат частицата “бозон”.

7. И, разбира се, физикът споменава и пренаселеността на Земята, която ще се случи съвсем скоро.

info-maks.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.