СГАН ИЗБРАНА - РОЯК СКОТОВЕ

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/sgan-izbrana-royak-skotove/53978 SvobodnoSlovo.eu
СГАН ИЗБРАНА - РОЯК СКОТОВЕ

Всички сме забелязали колко актуално е Ботевото слово в днешните времена. То плющи като бич, изгаря като жиг, хвърля лава като вулкан. Е, не съвсем "всички" сме забелязали - забелязали са тия, които познават Ботевата поезия и публицистика, а престъпната сган, която ни управлява и която не е прочела дори ред, написан от най-великия български поет, естествено, нищо не е забелязала. И както никога  "нищо не забелязва", така ще изгуби не само кюлчетата и пачките - но и главата си.

Използвам горния стих от Ботевата "Елегия" по повод матр'ялчето без автор, подпечатано само с щемпела "Свободна Европа" и озаглавено " България е психиатрия. Кандидат-депутати с присъди зоват за обезглавявания и разстрели". Изненадвам се, че тази кафява радиоточка противно на всяка логика, не спира да си въобразява, че може да влияе върху общественото мнение в България. Текстчето на анонимния автор се опитва да клейми Боян Расате и Венцислав Ангелов - Чикагото, задето заплашват търгашеския олигархичен и полилитически "елит" със секира и бесилка. "Заплашват" го с възмездие. От редовете на автора-либераст излиза, че Расате и Чикагото са най-големите престъпници в България, които си позволяват да заплашват почтени граждани със смъртно наказание и които по никакъв начин не бива повече да бъдат допускани до екран. 

Според плужека-автор, самият агент Кош лук бил възмутен от решението на НС да дава екранно време на водачите на малки национални формации, които само позорят ефира на БНТ. Да, аз също  прочетох пренебрежителното изказване на доносника на ДС с аристократичната пазарджишка фамилия Кош лук срещу достъпа на малките национални партии до дебати в ефира на БНТ, която въпросният агент е превърнал в свой личен чифлик. Техните категорични присъди над държавните изменници били "срам за Националната телевизия". Достъпът им до нея трябвало да се отреже веднъж завинаги. И без друго Расате, Чикагото и тям подобни нямали шанс за влизане в парламента. На екран за изборен дебат трябвало да се явяват само почтени фигури като Бойко, Деса, Томата Биков, Карадайъта, Киро, Асен, Лорер, ЯнКев и прочие. 

Значи така - Расате и Чикагото са углавни престъпници и мястото им е в психиатрията или кауша, а мястото на "почтените политици", които унищожиха държавата, е на екрана и в парламента. 

Предупрежденията, че за изменниците на Майка България, скоро ще настъпи Видовден и те ще понесат най-сурово наказание, се клеймят като изстъпления на безумци -  от неолибералните мисири на "Свободна Европа" и феодалните помешчици, заграбили като своя собственост "обществената ( проститутка )" БНТ.

Истината е обърната с главата надолу. Черното е бяло. Престъплението е почтеност. Честта е престъпление.

"А вий - вий сте идиоти!", пошли подлизурковци от "Свободна Европа"!

Българският народ вижда правдата и глупавите ви лъжи, съчетани с комично високомерие на "последна инстанция", не могат да заблудят никого.

Да, Възмездието иде! Наближава Народен и Божи съд - за сатанистката сган в България и по целия свят! Не само за самозваната политическа паплач - а и за вас, евроатлантически мисири, ибрици, проститутки и сутеньори! 

Вие бяхте дотук! И прекрасно усещате, че твърдата почва се изплъзва изпод краката ви! Земята се завъртя в друга посока, гравитацията се промени и в момента вие летите към небитието! 

Паднахте отвисоко, ведно с господарите си и езиците ви вече ближат горчива пепел, а не мед!

Но продължавате да брътвите лъжи, платени, безмозъчни карикатури!

Ясно ни защо така злостно врещите и съскате! Ясно ни е защо пращате хората в лудниците! Защо ги клеймите и клеветите!

Защото ви е СТРАХ! Защото до смърт се боите от неминуемата казън за делата си! Защото сте умрели от шубе, преди още да е вдигната  "бесилката"! Защото съзнавате, че историческата присъда над вас ще бъде справедлива! И окончателна!

Милена Върбанова

2 Коментара

Иванов

преди 1 година

Браво Милена, празен материал нямаш. Фактът че ни плашат с бомби по училищата е ясен сигнал, че господарите започват да се съмняват в резултата на предстоящите избори. Народът вече е изгладнял и озлобен на своите доказани ибрикчии, с Бойчето начело.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.