Спасете ни от Плевнелиев и Деси!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/spasete-ni-ot-plevneliev-i-desi/22549 SvobodnoSlovo.eu
Спасете ни от Плевнелиев и Деси!

Някой е решил да доведе докрай полудата на оскотелия български народ, като му предлага едри порции за налудничавата „любов” на Десислава Банова и Плевнелиев. Кого го интересува парвенюшката интимност на една перхидролена синоптичка и един оперетен бивш президент? Едва ли има сериозни хора, които биха искали да четат и гледат какво правят двамата. Даже и от това да зависи ръстът на населението и решаването на демографския проблем.

Писна ми някой да ми навира в очите тази нещастна двойка. Какво ме интересува момче или момиче искат Банова и Плевнелиев, как я хванал нежно за ръка и пр. лимонади. Лошото е, че самият той не се усеща – като си бил президент, трябва да си пазиш реномето, а не да се оставяш да те разнасят като панаирджийска мечка из телевизиите, където да разказваш пред цяла България личния си любовен живот.

Трогателно е, ама не и за мен, който взимам 200 лева пенсия, че бременната Деси Банова пускала класическа музика на съществото в утробата си, а пък Плевнелиев говорел на… корема ѝ! Боже, идиотията е пълна! Всички и отвсякъде ахкат: „Ето я бременната Деси!”. Въх! Сякаш българинът никога не е виждал бременна жена. Почвам да се питам дали няма да излъчват на живо и самото раждане.

Ето с какви сапунки заливат един народец, два милиона и двеста хиляди от който живеят под чертата на бедност, а 600 хиляди не могат да платят никакви сметки! Аман!

Нено НЕСТОРОВ, Чепеларе

http://retro.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.