Теория за водния произход и някои мъченици. Парламент или Кунсткамера?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/teoriya-za-vodniya-proizhod-i-nyakoi-machenici-parlament-ili-kunstkamera/13240 SvobodnoSlovo.eu
Теория за водния произход и някои мъченици. Парламент или Кунсткамера?

ПКП – според Бойко Борисов, или Цвета Караянчева, според документите за самоличност, продължава да е председател на НС. На такъв парламент, такъв председател. Болшинството в Народното събрание и гласувало доверие. Общественото доверие обаче към институцията е 15%, според Галъп – през август. Към днешна дата ако събере 10 – ще е истинско чудо.

Тези хора наистина ли те защитаваха доброволно? Значи са идиоти! – перефразирана мисъл на серж. Кайлон от известната видеоигра.

Цвета Караянчева е един достоен човек, силна жена и водач на борбата срещу монополизирането на Кърджали от ДПС. Това пише в декларация на ГЕРБ-Кърджали в защита на председателя на парламента. Още пламенни и горещи думи съдържа писмото от окръжния комитет на партията. Декларацията бе огласена ден преди дебатите по поисканата оставка на Караянчева от парламентарните групи на БСП и ДПС.

След дъжд качулка“ и „Сетила се Мара да се побара“ – казва народът. Ако от ГЕРБ в Кърджали, а и въобще всички в ГЕРБ, искаха да защитят Караянчева, трябваше да го направят, когато гръмна записът с разговора между премиера и вицето Дончев, в който Борисов я нарече „проста кърджалийска п…а“. Тогава трябваше да спасяват нейното и своето достойнство, нейната и своята чест. Не ги спасиха – не че им трябват…

Славчо Атанасов от ВМРО пък съвсем се изпусна и заяви в пленарна зала, че отстраняването на Караянчева от поста, щяло да я превърне в мъченица. Мъченик е човек, който доброволно се подлага на мъки, гонения и смърт заради изповядване на определени възгледи. За какви точно възгледи се бори ПКП? Атанасов обаче не спира дотук и допълва, че Караянчева не била корумпирана и не крадяла. И какво излиза бе, Славчо? Че всички останали в парламента са корумпирани и крадливи, само Цвета не е и трябва да е шеф? Колко откровено. И ако Атанасов е възхитен от Караянчева, че не краде и не е корумпирана, защо не каже от трибуната мнението си за чекмеджето с милионите, златните кюлчета и пистолета?

Освен това е известно, че лаборатории в САЩ и Франция доказаха, че записите с нейно "участие" са автентични. Това патриот Славчо и другите защитници на крепостта "Цвета" да го знаят.

След днешния дебат и завихрилите се случки около Караянчева в частност и управлението като цяло през последните седмици човек започва да си задава въпроса: От какво са произлезли някои видове? Тия в НС например.

Дарвин държи на еволюцията през маймуната - та до Homo Sapiens.

В нашия случай обаче много вероятна изглежда теорията на учения Ян ван Хелмонт през XVII век, който твърдял, че за три седмици самостоятелно е сътворил мишки. Успял с мръсна риза в тъмен шкаф и шепа пшеница. Бил сигурен, че решаващо значение в производството на мишки има… човешката пот. Именно тя, според Ван Хелмонт, е „жизнената сила“, караща да се зараждат живото и неживото. Със синя риза и пот по метода на Ван Хелмонт Борисов произведе огромен брой мишки. Доказателствата са пред очите ни...

Не е за подценяване и Теорията за водния произход. Биологът Алистър Харди твърди, че хората са произлезли от водни същества. Доказателство за това е маймуната амфибия (хидропитек), която живее във вода и рядко излизала на сушата. Там винаги търсела малко вода, без която не можела. Което разкрива връзката на Цвета Караянчева с кофите… Освен това Кърджали отдавна се е прочуло с водното си огледало... Нищо случайно няма, да знаете.

Народно събрание или Кунсткамера* - това е въпросът.

Д-р Димитър Попкутуев

Frognews.bg

*Кунсткамера - Музей в Санкт Петербург, създаден от Петър I, в който са събрани природни аномалии от цял свят.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.