Вирус "пандемията" е политическо мероприятие и затова политически ще приключи

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/virus-pandemiyata-e-politichesko-meropriyatie-i-zatova-politicheski-shte-priklyuchi/5685 SvobodnoSlovo.eu
Вирус "пандемията" е политическо мероприятие и затова политически ще приключи

Вирус "пандемията" е политическо мероприятие и затова политически ще приключи. Не знам какво стана, ще разбера, но някаква причина накара глобалистите да бият отбой и отстъпление.

Имам догадки какво стана, но засега ще си ги запазя. Докато не установя със сигурност. Сега започваме да наблюдаваме кой следващ ще махне мерки и ваксини. Засега Чехия официално. Чехия, спомнете си, действаше рамо до рамо с САЩ и Англия в налагането на мерки и ваксини.

В Чехия от лятото още започнаха повторни локдауни и принудителни ваксинации. Буквално веднага след Борето те обявяват същото!

Остта я има. Германия, Австрия и Италия. И България, която тича след събитията с около месец два закъснение. Интересно е, че към Остта се присъедини и Франция при управлението на глобалисткия пудел Макрон, който пръв успя да узакони принудителната ваксинация. В Австрия не е минала още през парламента.

Гърция. Гърция е част от пробните концлагери в бившите английски колонии. Канада, Австралия и Нова Зеландия. Супер интересно е как там ще се развие отстъплението и ще има ли такова?

България е държава с абсолютно липсващо самостоятелно движение и затова тук по силата на концентричните вълни на случващото се се движим и не е трудно да прогнозирам. Тук след един месец всичко ще приключи!

Искам само да кажа следното:

Истински борец с глобализма по темата е човек, който:

А) Обявява, че мерките са глупост

Б) Обявява, че ваксините са ненужи и много опасни.

Ясно е кои хора официално у нас са борци.

Ясно е и в света кои са.

Ясно е, че има световен алианс от лекари и учени срещу това безумие!

И огромна съпротива срещу Гейтските.

Ще изложа всички причини, които доведоха до край плана на глобалистите. Малко време ми трябва.

А, и да ми се подигравате, и да не ми се подигравате какви глупости пиша, все ми е едно, свикнала съм. Важното е, че каквото говорех с годините тук, всичко се случи. Така че...не знам кой трябва да се лекува.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.