Всички дневни бройки тестове и починали са лъжовни, неистински

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/vsichki-dnevni-broyki-testove-i-pochinali-sa-lazhovni-neistinski/8136 SvobodnoSlovo.eu
Всички дневни бройки тестове и починали са лъжовни, неистински

  • Всички дневни бройки тестове и починали са лъжовни, неистински. На база на тях се провежда политика. На база на тези лъжливи данни се осъществява управлението на живота, икономиката и обществото.

    Осъзнавате ли какво означава това?

    Лъжата управлява.

    Икономиката се унищожава.

Тъмните знаят, че идва нова епоха. Тя ще идва хиляди години. И затова те са се турили на всички клапи на втичането на новия свят на Земята и това, което е старо, го обявяват за ново, което е лошо, го обявяват за добро, което е вредно, за полезно, което е правилно, за неправилно. Тъмните обявяват лъжата за истина, а истината за лъжа.

Като знаем, че тъмните се проявяват главно чрез медиите и глобално прихванатите политици, кое е толкова трудно да се разбере

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.